ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Δείτε εδώ τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο καρναβάλι της Ξάνθης

Κοινοποίηση:
1

Αναλυτικά τα ποσά που θα πάρουν Χατζηγιάννης, Ζήνα, Ζοζεφίν, FY και Τσολάκη.

Η Ξάνθη διοργανώνει και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά καρναβάλια στην Ελλάδα.

Ωστόσο αρκετός ντόρος έχει ξεσπάσει σχετικά με τις αμοιβές των καλλιτεχνών και όχι μόνο που θα δώσουν το παρών στην ακριτική πόλη.

Και αυτό γιατί κυκλοφόρησε μία λίστα με τις δαπάνες του κέντρου πολιτισμού της πόλης σχετικά με τις εκδηλώσεις…

Εκεί λοιπόν υπάρχουν αναλυτικά οι αμοιβές των καλλιτεχνών, αλλά και της παρουσιάστριας Ελένης Τσολάκη, η οποία θα λάβει το ποσό των 4.700 ευρώ.

Αν από όλη αυτή την λίστα πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι, αυτή είναι η αμοιβή της Βασίλισσας του Καρναβαλιού που είναι περίπου 3.500, αλλά και τα χρήματα που θα πάρει η Πέγκυ Ζήνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πιο ακριβοπληρωμένη, καθώς θα πάρει 23.932 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αν και όλοι οι άλλοι είναι με ζευγάρι, αυτός που θα πάρει τα λιγότερα χρήματα είναι ο FY, καθώς με τους Les Au Revoir είναι να λάβει 11.470 ευρώ.


Bέβαια, αξίζει να επισημάνουμε πως στις παραπάνω αμοιβές λογικά θα υπάρχει συμμετοχή των χορηγών, ενώ με αυτή την επένδυση, ο Δήμος σίγουρα περιμένει να υπάρξει ενίσχυση της τοπικής κοινότητας από τον τουρισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πόσο της % από τους κατοίκους θα ωφεληθούνε από τον τουρισμό ( καταστηματάρχες ) , οι υπόλοιποι πρέπει να πληρώσουν και να καθαρίσουν την πόλη μετά για ένα θέαμα παπάρα . Μια πουτάνα να κουνάει τον κώλο 5 καραγκιόζηδες να λένε μαλακίες και μερικοί τραγουδιστές οπουδήποτε να διασκεδάζουν τον κόσμο που δεν τρώει δεν πίνει δεν χορεύει αλλά χοροπηδά . Μικρός είχα πάει στην Πάτρα μια φορά και μου βγήκε από την μύτη ( έπιαναν τον κώλο από την τότε πουτάνα μου και πλακώθηκα ) και δεν ξαναπήγα σε κανέναν καρναβάλι . Το βλέπω μεγάλη απάτη που δεν απολαμβάνεις τίποτε , μόνο ταλαιπωρία για να λένε τα χαζοχαρούμενα πήγα στο καρναβάλι και να βγάζουν τα κάλλη τους οι πουτάνες πίσω από μία μάσκα με τα παλαμάκια του κερατά συζύγου .

  2. Είμαστε ένα καρναβάλι όλη η χώρα! Κοιτάτε πόσα λεφτά θα ξοδεψουν όλοι οι δήμοι της χώρας για τα καρναβάλια! Για άλλες εκδηλώσεις θρησκευτικές, εθνικές δεν διαθέτουν τίποτα! Πόσα σχολεία είναι στα μαύρα χάλια και οι δήμοι δεν δείνουν ευρώ αλλά για τα καρναβάλια έχουν!

  3. Το μισθώνουν ακριβά το μουνί οι πουτάνες. Ένας σεισμός χρειάζεται να βουλιάξει η Πάτρα. Ο πιο καταραμένος δήμος.

    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ

  4. Κατά τα άλλα πρόβες στα θέατρα γίνονται για πολλούς ηθοποιούς χωρίς πληρωμή,και στις παραστάσεις 15 € …….. Ελλάς…οι ίδιοι τρώμε τις τις σάρκες μας ,να μη πατηση ψυχή στα καρναβάλια το κάνουμε;

  5. Φταινε κ οι σκουπηδανθρωποι που πηγαινουν κ τους βλεπουν ολους αυτους. Πειναει ο ελληνας κ αυτοι….

  6. ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ? ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΝΕ! ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

  7. επιτελους οι δημοσιο- ρεμπελοι και η λοιπή τραπεζο πολιτικο συμμορια στο….στοιχειο τους…….
    Για τους ….εορταζοντες και λιγα ειναι.
    Αυτοι δε που θα χασουν τα σπιτια τους, λυποθυμουν τα παιδια τους στο σχολειο, ζουν μερα με τη μερα λεηλατημενοι χωρις φαρμακα και τα βασικα……ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΕΧΟΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ….ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ! ! !!
    οι σουπερ υπερ-ανθρωπιστες καλλιτεχνες καρναβαλοι δηλωνουν την μη- δωρεαν συμπαρασταση τους στον ολεθρο και την καταστροφη της χωρας, για……τα καρναβαλια ! ! !

  8. Παιδιά αυτές οι τιμές και αμοιβές είναι με τις κρυφές υπερτιμολογήσεις!!!! Τα μισά απ΄αυτά τα λεφτά θα τα φάνε τα γνωστά – άγνωστα τρωκτικά!!!!

Comments are closed.