“ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΩ”. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ “ΓΕΡΜΑΝΟ” ΣΡΟΙΤΕΡ! ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΚΑΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ! – ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ! Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1

«Είμαι και προβληματισμένος και με έναν παράξενο τρόπο και ανακουφισμένος. Μας είπαν με τον τρόπο τους γίνετε καλύτεροι. Το 41% δεν υπάρχει πια σήμερα. Και αυτό μπορεί να είναι ανακουφιστικό» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός εξήγγειλε πως θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως το Υπουργικό Συμβούλιο της Παρασκευής θα συνεδριάσει με την ίδια σύνθεση. Με άλλα λόγια, ο πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ανασχηματισμός να γίνει έως και την Παρασκευή.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους υπουργούς περί αλαζονείας. «Αν είδαν κάποιοι τον κόσμο από ψηλά, δεν είναι κακό να το δουν κι από χαμηλά».

Επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα των Ευρωεκλογών, είπε πως οι πολίτες είπαν «σας εμπιστευόμαστε, αλλά γίνετε καλύτεροι, πιο γρήγοροι».

Περιγράφοντας το ιδεολογικό πλαίσιο που κινείται η Νέα Δημοκρατία το οριοθέτηση με τον όρο «υπεύθυνο πατριωτισμό».

Εκμυστηρεύτηκε πως ήταν μια δύσκολη, κουραστική προεκλογική περίοδος. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό το οποίο περιμέναμε (…) Πιστεύω πάντα στη σοφία του ελληνικού λαού. Αν ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, καλά έκανε και το έστειλε τώρα. Χρέος μου είναι να αποκωδικοποιήσω το μήνυμα. Χρέος μου να προβώ σε όλες τις ρυθμιστές κινήσεις (…) Κάποιοι έκατσαν σπίτι τους, κάποιοι και για να μας στείλουν ένα μήνυμα: “Σας εμπιστευόμαστε, αλλά πρέπει να γίνετε καλύτεροι”» σημείωσε ειδικότερα.

Αναφερόμενος στην αποχή, είπε πως είναι μια πολιτική στάση.

Σε ό,τι αφορά την εκλογική απόδοση της αντιπολίτευσης, επισήμανε πως καταδικάστηκε σύσσωμη η λογική των «λεφτόδενδρων». Ξεράθηκαν τα λεφτόδενδρα για ακόμη μία φορά, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η ακρίβεια είναι το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστεί η κυβέρνηση.

Επίσης, έδειξε πως οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης θα αφορά την αύξηση του εισοδήματος με γρηγορότερο ρυθμό απ’ ό,τι η ακρίβεια. Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει πως θα είναι στο πλαίσιο των αντοχών του προϋπολογισμού.

Όσον αφορά τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, κατέστησε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πως ίσως έπρεπε να το «επικοινωνήσουμε με διαφορετική γλώσσα».

«Θα έχουμε επιμέρους διορθώσεις, αν υπάρχουν αδικίες», διαμήνυσε επιπροσθέτως και επισήμανε ότι αλλαγή στον κεντρικό πυρήνα της μεταρρύθμισης αυτής δεν θα αλλάξει.

Περαιτέρω, παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση υπέστη φθορά από τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, στεναχωρώντας παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Κουλης!
    Δεν παω πουθενα, πουθενα, πουθενα!
    Εδω θα μεινω! Δεν παω πουθενα!
    Η αγαπη μου ειστε σεις, ειστε σεις! Δεν σας αφηνω!

    Δεν κανω εκλογες, εκλογες, εκλογες!
    Γιατι θα χασω! Και που θα βρω τετοιο Λαο!
    Κοττα με το χρυσο αυγο, να την ξεπουπουλιαζω;
    Να ζω εγω σαν βασιλιας και εσας να διαταζω!
    Να ζειτε με τα ψιχουλα! Στ’ @ρχιδια μου σας γραφω!
    Δεν παω πουθενα, πουθενα, πουθενα!
    L’État, c’est moi! C’est moi! C’est moi! Εδω θα μεινω!

    Υ.γ. 1ο. “Η κοττα με τα χρυσα αυγα”! Μυθος του Αισωπου!
    Υ.γ. 2ο. Εμπνευση της στιγμης!
    Υ.γ. 3ο. Με πονο ψυχης, αντεξα 3′! Αναγουλιασα!

  2. ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗ ΣΙ.Ω.ΝΙΣΤΗ ΣΥΝΑΙΧΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ..

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΗΝΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ..

    ΝΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..

    ΕΣΑΣ & ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ..

    ΟΔΥΣΣΕΥΣ_Ο_ΟΥΤΙΣ

  3. Αρχαιοκαπηλε της κρητης για ενα πραμα εισαι κορυφη Πιο πολυ ρημαξες τους ελληνες απο οτι την εθνικη Εκεινη σηκωθηκε ο ελληνας πεθανε

  4. Nα πας σε εκλογές για να ξαναφας πάλι π@#τσα Κούλη…

  5. Καλέ τι φοβάσαι τραβά σε εκλογές αφού θα σε στηρηξει ο μπατριωτης Βελόπουλος αφού το είπε ο άνθρωπος θέλει να συγκυβέρνησει μαζί σου . Να το ,το δεκανικι και όχι όπως έλεγαν πως είναι το ΝΙΚΗ. Όταν θες να συγκυβερνήσεις με έναν καταστροφέα άραγε συμφωνούσες με όσα έκανε και έπαιζες θέατρο τόσο καιρό με την δήθεν αντιπολίτευση που άσκουσες.
    Για αυτό το ΝΙΚΗ ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν θέλει συνεργασίες …
    Βέβαια κανένα σάιτ όπως το μακελειό δεν αναφέρθηκε ποτέ στο ΝΙΚΗ εκτός από την λίγη λάσπη που του έρθχνε εξ αρχής.
    Αναρωτιέμαι αν μπει το σχόλιο με τόση δημοκρατία που υπάρχει.

  6. Ζητείται σναιπερ για να κάνει τη δουλειά..απολαβες άκρως ικανοποιητική…σε live μετάδοση στο σταυρό όμως..να γίνει ντόνατ…χχχχφτουυυυ

  7. εθνικες εκλογες τωρα και εκλογικες αναμετρησεις να γινουν τοσες ωστε να φυγουν οριστικα οι δυναστες μας

  8. Η Κούλα είναι το τζουκ μποξ.Οι Αμερικανοί όμως έχουν το κέρμα.

  9. Οξω ρε τσολι καταστροφεα της Ελλαδας με την καθε πορδη πετσωμενο δημοσιογραφακο που νομιζει οτι επιασε τη καλη!

  10. Δηλαδή ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές, με αλλά λόγια ξέρει πως ο λαός δεν τον θέλει, αλλά δεν λεει να ξεκουμπιστεί. Τοοοση αξιοπρέπεια.

  11. Mε ενα εκατομμυριο παρταλια κομματοσκυλα που σας στηριζουν δεν δικαιουσαι να κυβερνας ρε κηφηνααααα.

  12. Οτι και να λετε δεν εχει καμμια σημασια.
    Οι ηλιθιοι τους ψηφισανε και θα τους υποστουμε αλλα τρια χρονια,ειτε το θελουμε ειτε οχι.
    Οπως λεει η παροιμια “μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου,ουδεν λαθος αναγνωριζεται”.
    Ας προσεχατε.

  13. Η παραίτηση είναι η εύκολη λύση
    προσωπικά αν ήμουν στην θέση του θα το είχα κάνει θα είχα διαλύσει την κυβέρνηση θα είχα παραιτηθεί από πρωθυπουργός , θα είχα παραιτηθεί από αρχηγός/προέδρος του κόμματος και θα σας άφηνα να κόψετε τον λαιμό σας μόνοι σας.

    όλοι εσείς που λέτε να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της χώρας – να διαλυθεί η κυβέρνηση και να πάμε σε εθνικές εκλογές

    όπως έγινε στην ΓΑΛΛΙΑ και στο ΒΕΛΓΙΟ (με τα στοιχεία που ξέρω μέχρι τώρα)

    τι λέτε να συμβεί?

    λέτε να αντέξει οικονομικά η χώρα? η δική σας τσέπη γιατί εσείς πληρώνετε ξέρετε όχι αυτοί

    πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θα κάνουμε?

    γιατί τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ δεν συνεργάζονται αναμεταξύ τους (γιατί αν το έκαναν θα ήταν η κυβέρνηση της χώρας τώρα) καθώς ο καθένας θέλει (αγαπάει) την καρέκλα του αρχηγού/προέδρου

    γιατί η ΝΔ δεν συνεργάζεται με άλλους

    γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεργάζεται με άλλους

    γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζεται με άλλους

    γιατί το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με άλλους

    έχουμε 100-1000 πολιτικά κόμματα και το καθένα είναι ΜΟΝΟ του γιατί δεν συνεργάζεται με άλλους

    με αυτά τα δεδομένα πότε θα έχει κυβέρνηση η χώρα?

    ποτέ λέω εγώ.

    για αυτό λέω ότι η ΕΥΡΩΠΗ δείχνει να έλαβε το μήνυμα και να ξυπνάει
    η ΕΛΛΑΔΑ δεν έλαβε το μήνυμα δείχνει να κοιμάται
    Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ
    Κάντε ησυχία μην την ξυπνήσετε.

  14. Λογικά είμαστε σε προεκλογική περίοδο Το 2025 θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας Δεν συμφέρει ομωσ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ τις εκλογες σύντομα αφού είναι χαμένοι Και έτσι μάλλον τον Τσίπρα το προδότη της Μακεδονίας κΙ όργανο των ΗΠΑ θα ψηφίσουν Πάει η Ελλάδα βολίδα στο γκρεμό

  15. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς
    Αλλά ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι ο μοναδικός πρόεδρος κόμματος και πρωθυπουργός που έχει ένα σκορ 7-0 σε εκλογικές αναμετρήσεις κανένας άλλος δεν το έχει και ούτε θα το αποκτήσει.

    1. Ταϊζοντας ΜΜΕ και ψήφους αλλοδαπών, έτσι εκλέγεται. Γι αυτό και θα είναι ο πρώτος που θα παλουκωθεί το κεφάλι του στα ερήπεια του κυνοβουλείου, μαζί με άλλα 10000 παράσιτα.

    2. Το ζητούμενο είναι η αυτοδυναμία για τον Κούλη. Άπαξ και χάθηκε, τελείωσε το παραμύθι. Ουσιαστικά είναι με ημερομηνία λήξης μέχρι να βρεθεί διάδοχος κι ο ίδιος να δραπετεύσει στο εξωτερικό. Ούτε να νοθεύσει δεν μπορεί το αποτέλεσμα πλέον, είναι τόσο χαμηλά τα ποσοστά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και σε παγκόσμιο επίπεδο, οι τρείς καμπαλερος της διαπλοκής και της χρεοκοπίας θα συγκυβερνήσουν σύντομα για να σώσουν το τομάρι τους. Δεν τους παίρνει διαφορετικά.

  16. Για ποσο θα γραπωνεσαι απο την καρεκλα?Ηδη εχει αρχισει και δεν στεκεται καλα,οταν πεσεις ομως απο εκει θα κανω 3ημερο παρτυ και νομιζω οχι μονο εγω….

  17. μας κατέστρεψες … ότι χειρότερο σου εύχομαι

  18. Σιγά μη πάει ο Δικτάτορας εκλογές..

  19. Μαλ….
    Οι ηλιθιοι τους ψηφισανε και θα τους φαμε στη μαπα αλλα τρια χρονια,μεχρι τον ιουνιο του 27.
    Ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
    Και να χασουν τις επομενες εθνικες εκλογες εχουνε βγαλει τοσο χρημα που θαναι στη χλιδη ολη τους τη ζωη,μεχρι να τα τιναξουν.
    Δεν ειναι μαλακες να σηκωθουν να φυγουν τωρα,ενω τρωνε με δεκα μασελες και εχουνε ακομη τρια χρονια στη μασα.Θα τους φαμε στη μαπα αλλα τρια χρονια ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

  20. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.

  21. Λένε και ξαναλένε ότι η ΝΔούλα έπεσε 13 ποσοστιαίες μονάδες και αναφέρουν (στην καλύτερη) τον αριθμό ψήφων που έχασε χωρίς ΠοΤΕ να αναφέρουν απο πόσους ψήφους έχασε τον αριθμό που αναφέρουν..

    Απο έρευνα που έκανα το 2023 στις βουλευτικές είχε πάρει 2.115.322 ψήφους ενώ τώρα πήρε μόλις 1.125.602 ψήφους. Με ένα γρήγορο υπολογισμό λοιπόν προκύπτει ότι έχασε το 47% των ψηφοφόρων της.

    Αυτό λέγεται πανολεθρία και όχι 13%. 13% βγαίνει μόνο επειδή αυξήθηκε κατά πάρα πολύ η αποχή.

  22. Ο γερμαναράς Σρώυτερ. Έτσι γράφεται με ελληνικά γράμματα.
    Ο Κούλης εισήχθη στην επαγγελματική πολιτική το 2004 από τον Κωστάκη Καραμανλή, ο οποίος μη εργασθείς στην ζωή, νωχελής και οκνηρός, παρακινήθηκε από τον Αλέξανδρο Μπακατσέλο να πολιτευτεί στον νομό Θεσσαλονίκη το 1989, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχε.

  23. ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  24. Να πας Κυριάκο σε εκλογές γιατί ένα γκάλοπ να βάλει κάποιος σε ένα website απο αυτά που κάνουν γκάλοπ με ερώτηση αν νιώθει ο Ελληνικός λαός ασφάλεια με την κυβέρνηση που έχει τώρα… Απλά ΚΑΗΚΕΣ! Κυριάκο!! Η ανασφάλεια του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντικός λόγος για να πάει η χώρα σε εκλογές.

  25. φύγετε ρε από τη ζωή μας ρε δεν σας αντέχουμε αλλο .Δεν το καταλαβαίνετε βάρος είσαστε στις πλάτες μας Τι θέλετε ρε Μητσοτάκη να πάρει ανάποδες κάποια στιγμή ο κόσμος και να φύγετε με τα ελικόπτερα φύγετε ρε εξαφανιστείτε ρε από τη ζωή μας στό διαολο βλαμμένε.

Comments are closed.