ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ! Βομβαρδισμός του Ισραήλ κοντά στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό. 7 νεκροί 11 τραυματίες και πολλοί αγνοούμενοι

Κοινοποίηση:
κξξκκξκ

Βομβαρδισμός του Ισραήλ κοντά στην πρεσβεία Ιράν στη Δαμασκό. 7 νεκροί 11 τραυματίες και άλλοι είναι αγνοούμενοι στα ερείπια. ο τελευταίος απολογισμός.

Νωρίτερα μια επίσημη πηγή στο νοσοκομείο Al-Mowasat είπε στο Al-Watan Online: Ο αριθμός των τραυματιών έφτασε τους 10. ως αποτέλεσμα της επίθεσης εναντίον διαμερισμάτων κατοικιών στη συνοικία Mezzeh στη Δαμασκό. Χτυπήθηκαν οι 3 πρώτοι όροφοι πολυκατοικίας σύμφωνα με συριακή τηλεόραση. Πολίτες και τραυματίες απομακρύνονται από τους επάνω ορόφους του κτιρίου χρησιμοποιώντας τις σκάλες των οχημάτων της Πυροσβεστικής της Δαμασκού λόγω ζημιών στις σκάλες του κτιρίου..

Άγνωστος ο στόχος 3 πύραυλοι έπληξαν το κτίριο

Στο κτίριο 14 που επλήγη υπήρχε κλινική παιδιών. Πολλά γυναικόπαιδα τραυματισμένα μεταφέρθηκα στα νοσοκομεία . Μεταξύ των 7 νεκρών υπάρχουν γυναικόπαιδα.. Αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών μέσων στα ερείπια.

Ισραηλινό μέσο επικαλείται όπως λέει αραβόφωνη πηγή και ισχυρίζεται ότι ο στόχος ήταν υψηλόβαθμος της μονάδας 4400 της Hezbollah..

Στρατιωτική πηγή: Περίπου στις 20:15 μ.μ. σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση με τρεις πυραύλους από την κατεύθυνση του κατεχόμενου συριακού Γκολάν, στοχεύοντας ένα από τα οικιστικά και εμπορικά κτίρια στην πυκνοκατοικημένη συνοικία Mezzeh στη Δαμασκό, η οποία οδήγησε σε Ο θάνατος επτά αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, και ο τραυματισμός άλλων έντεκα Ως προκαταρκτικό αποτέλεσμα, προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες στη γύρω περιοχή και συνεχίζονται οι εργασίες για τη διάσωση άλλων κάτω από τα ερείπια.

Στα 600m από την Πρεσβεία του Ιράν χτύπησαν οι Ισραηλινοί…Η πρεσβεία είπε ότι μεταξύ των θυμάτων δεν υπάρχει Ιρανός υπήκοος… παιδάκια σκότωσε ο παιδοκτόνος της Γάζας …

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ .για λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν. ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ..

Το Ιράν τους χτύπησε μαζικά 2 φορές, ευθέως δεν απάντησαν ποτέ..

Αντίθετα προβαίνουν σε καθαρά τρομοκρατικά χτυπήματα σκοτώνοντας κανέναν στρατιωτικό του αν τον βρουν σε 3η χώρα ξεμοναχιασμένο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ …

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response