ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨHΦΙΣΑΝ ΟYΤΕ ΟΙ ΣΥΓΓEΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ – ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠH!!!

Κοινοποίηση:
πολιτικοί

Κολλημένοι με τη καρέκλα όπως κολλάει η μύγα με τα σκατά. Ξεδιάντροποι, Άπληστοι, Αδηφάγοι, Ανίκανοι να κάνουν οποιαδήποτε εργασία, κλέβουν με πονηρούς φόρους το μερτικό του μεροκαματιάρη. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΆΧΡΗΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΈΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΎΤΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΈΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΌΛΑ ΜΑΖΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ.

Άχρηστα πιόνια, ανίκανα ανθρωποειδή, εντολοδόχοι των ΜΑΣΟΝΩΝ των Βρυξελλών όταν σε ένα σύνολο 800.000 ατόμων που έχουν δικαίωμα ψήφου για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ έχει λάβει  το κόμμα σου με τις επιστολικές ψήφους και κάθε λογής άλλη ματσαράγκα που σε δασκάλεψαν οι Ευρωπαίοι Αφέντες σου, ΜΌΝΟ 90.000 ψήφους στο Σύνολο για το ΔΗΣΥ ή ΜΟΝΟ 80.000 ψήφους για το ΑΚΕΛ αυτό ΣΥΝΕΠΆΓΕI  ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΌΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑ (12%) ΚΑΙ ΔΈΚΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΌ 10% ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!!

725.000 Είχαν δικαίωμα ψήφου το 2023. Πρόσθεσε σε αυτούς τις 25 χιλιάδες νέους εγγεγραμμένους στους καταλόγους και τις 10-15000 αυτών που έκλεισαν τα 18 και δεν γράφτηκαν. Πρόσθεσε την αύξηση κατά 25000!!! στους ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ που ΕΓΚΡΊΘΗΚΕ το δικαίωμα Ψήφου από ΣΑΣ (από 80.000 πήγαν στους 105.000).Πρόσθεσε τις 12000 των Ευρωπαίων πολιτών που ΔΙΑΜΈΝΟΥΝ στη Κύπρο και έκαναν εγγραφή για να Ψηφίσουν. Βάλε και τις χιλιάδες των νέων εγγεγραμένων με…. Email για… επιστολική ψήφο… Έχεις άνω των 800.000 πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου… Από αυτούς εγγράφηκαν οι 680.000. Το 50% ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΚΤΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙ!!!

ΚΑΙ ΕΣΎ ΕΧΕΙΣ ΛΆΒΕΙ 90.000 για το ΔΗΣΥ και 80.000 για το ΑΚΕΛ .. Κανείς ΑΝΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΣΕ 25% ΚΑΙ 20% ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ;;
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΆΧΡΗΣΤΑ ΠΙΌΝΙΑ, ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΈΒΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΤΉ ΤΟ ΝΌΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΤΕ!!ΟΎΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΉΦΙΣΑΝ ΆΧΡΗΣΤΟΙ. ΘΈΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;

ΠΑΜΕ:
Ψαρέψατε τον κάθε λογής ηλίθιο και φαντασμένο να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα σας είτε για δημοτικός σύμβουλος είτε για σχολική εφορία, είτε για οποιαδήποτε άλλη θέση τοπικής αυτοδιοίκησης σκεφτόμενοι πονηρά ότι θα λάβετε παράλληλα τις ψήφους των ΣΥΓΓΕΝΏΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΓΙΑΤΊ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΌΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΈΒΑΙΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΈΒΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΈΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑΜΈΤΡΗΣΗΣ….
Βρέθηκαν έτσι 8000!( οχτώ χιλιάδες ψωνισμένοι) που τσίμπησαν το δόλωμα σας και την είδαν νέοι ΗΓΉΤΟΡΕΣ για θέσεις τοπικής αυτοδιοίκησης. Φρόντισατε μάλιστα μέσω των ΜΜΕ που σας ανοίκουν να τονίσετε πολλάκις ότι από αυτές τις 8000 οι 3500!!!! (τρεις χιλιάδες πεντακόσιοι) θα καταλάμβαναν κάποια θέση…. Από αυτές τις 8000,οι περίπου 2500 ανήκαν στο ΔΗΣΥ και άλλοι τόσοι στο ΑΚΕΛ…..

ΕΡΏΤΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΕΣΎ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΌΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΓΡΑΦΕΊΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΤΕΣ και έχοντας άνω των 2500 υποψηφίων έχεις λάβει σαν ΚΌΜΜΑ στο ΣΎΝΟΛΟ ΜΌΝΟ 90.000 (ΔΗΣΥ) ή 80.000 (ΑΚΕΛ) ψήφους τότε αυτό σημαίνει ΟΤΙ Ο ΚΆΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ, ΜΆΖΕΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΨΗΦΟΥΣ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΈΡΕΙ… ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΉΦΙΣΑΝ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΊ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΊΚΑΝΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΈΚΛΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΜΎΓΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΏ ΕΝΑΣ “ΥOU TUBER” ΜΆΖΕΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΌΣΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΌ ΣΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΉΡΑΤΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΆ ΆΤΟΜΟ!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΆΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊ Ο ΛΑΟΣ ; ; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΌ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response