ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΒΙΑΣΕ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ “ΧΑΔΙΑ”

Κοινοποίηση:
ΣΧΟΛΕΙΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τετράχρονου αγοριού από νηπιαγωγό, σε σχολέιο στην Πετρούπολη.


Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο MEGA για τον τρόπο που αποκαλύφθηκε η αποτρόπαια πράξη και το σοκ που υπέστη τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του και μητέρα του αγοριού.

Οι γονείς του παιδιού προσπάθησαν να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους και αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές. Πήγαν στην αστυνομία, κατέθεσαν μήνυση κατά του 31χρονου νηπιαγωγού, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο». «…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος …, μαμά». «Ο κύριος …;»… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει «με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει» λέει, «διάφορα … στον … μου»», ανέφερε ο πατέρας του τετράχρονου.

Μήνυση και σύλληψη
Ο μικρός, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το «Χαμόγελο του παιδιού», τους λέω «πώς να κινηθώ;», μου λέει «πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία», συμπλήρωσε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο 31χρονος νηπιαγωγός αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη (15.12.2021), ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι τώρα, με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων που παρακολουθούν το αγόρι, προσπαθούν να καταλάβουν εάν παρόμοια πράξη είχε συμβεί στο παρελθόν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. αν δεν του τα κόψει ένας γονιός δεν θα αλλάξει κάτι, αντίθετα όλο και θα εκδηλωθούν ποιο πόλοι ανώμαλοι! Αλλά ξέχασα είμαστε δημοκρατική χώρα δεν προάγουμε βία, μόνο ανώμαλους, αδερφές, πισογλεντιδες μπροστογλεντιδες και ότι κατακάθια.. Σιχαμερά αποβρασματα σας έχω σιχαθεί όλους και όλα!

  2. θανατική ποινή άμεσα! άμα είσαι διεστραμμένος και ανώμαλος αυτοκτονα! τι σου φταίει η αθώα ψυχούλα, πρώτα να του σκίσουν τον κ@@@ και μετά να τον εκτελέσουν! να δούμε αν θα το ξανακάνει αλλος

  3. Να εφαρμοστεί η θανατική ποινή!! αν είναι δυνατόν το τέρας! κατέστρεψε μια αθώα ψυχούλα, παρακαλώ να δωθεί η μεγαλύτερη ποινή και στη φυλακή πρώτα να τον βιάσουν και μετά να τον καθαρίσουν, να δω μετά αν θα τολμήσει να το ξανακάνει άλλος, άμα είσαι ανώμαλος αυτοκτωνα! μην καταστρέφεις αθώες ψυχες

  4. Ρε ευαγελλάτο ή μάλλον καλύτερα πουτανάτο που τα πουλάτε αυτά; ρε πετσωμένοι ποιον νομίζετε ότι θα κοροιδέψετε; πρώτον βγήκε η δικηγόρος του νηπιαγωγού και είπε ότι υπάρχει πόρισμα του εκπα που λέει ότι δεν βρέθηκε κανέναν ίχνος κακοποίησης στο παιδί και δεύτερον στήνετε που στήνετε τέτοια stories κάντε το τουλάχιστον λίγο πιο πειστικά…”άρχισε να μου κάνει διάφορα στον πούτσο μου”; μιλάει νομίζετε με τέτοιον τρόπο ένα τετράχρονο παιδί; τα τετράχρονα παιδιά καλά καλά το ρούχα τους δεν μπορούν να βάλουν, με pampers κυκλοφορούν…το οποίο (pampers) και ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στο story σας φυσικά και μιλάτε μόνο για παντελόνια λες και προκειται για κανα παιδί του δημοτικού…ευαγγελάτο άλλο το παιδί του νηπιαγωγείου και άλλο του δημοτικού, να το θυμάσαι για την επόμενη μαλακοπαπαριά που θα μας πουλήσεις…δεν είχαν τι άλλη είδηση να παίξουν μετά τον τράγκα και τον παναγιωτόπουλο και πήγαν να στήσουν βιασμό τετράχρονου…άχρηστοι μια ζωή και κυρίως πετσωμένοι

  5. Θα τον εθαβα 5 μέτρα κάτω από τη γη. Και μετά θα παραδίδομουν στην αστυνομία.
    Ούτε μήνυση ούτε μου βίασε το παιδί.
    Τέλος.

  6. „καθηγητές του στο Πανεπιστήμιο………“. Για ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ σε ππανεπιστημιο;;;;;

  7. Πέτε μου αν πάει ο πατέρας κ τον φάει θα φταίει μπουρδελο είμαστε ούτε σχολείο να πάμε τα παιδιά μας

  8. Αν έχει κάποιος διασυνδέσεις στην φυλακή παρακαλώ να το πει στον άνθρωπό του. Ξέρω ότι θα προσπαθήσουν να τον φυγαδεψουν αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθεί μέσα! Την κατάρα μου να έχει κ αυτός και όλη του ή οικογένεια γιατί μεγάλωσαν ένα τέρας!

  9. Εγώ πάντως που μάλλον είμαι λίγο πρωτόγονη, αν συνέβαινε κάτι τετοιο στο παιδί μου, δεν θα είχα πάει στην αστυνομία πριν να τον έχω εκτελέσει….

  10. ΚΑΝΑ ΠΡΑΙΝΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ

  11. Αν δεν τιμωριθει παραδειγματικα, οπου βλεπετε βουλευτες οποιουδηποτε κομματος σπαστε τους τα κεφαλια…

  12. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝΑΞΕΙ ΤΑ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ …… Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.

  13. Είναι δεν είναι αληθές το άρθρο το θεωρώ πετυχημένο,μου δηλητηρίασε το μυαλό κ τη ψυχή μου.

  14. Ελπίζω να τιμωρηθεί στην φυλακή. Γιατί οι νόμοι είναι μπουρδελο.

  15. Γυμνόν, να τον αφήσουν ένα βράδυ στην Σόλωνος. Αρκεί..

  16. Τον Ρουμανο που σκοτωσε την γυναικα του, στην ουσια τον φαγανε.

    Εαν αυτον δεν τον παει η δικαιοσυνη στην Φυλακες Ναυπλιου να εχει 24 ωρες το 24 ωρο τα ματια ενος βιασμενου παιδιου πανω της.

    Παραδειγματισμος αλλιως θα πολ/στουν οι ανωμαλοι.

  17. Την δεκαετία του 90 φωναζαμε για κάποιους ακατάλληλους εκπαιδευτικούς και στο τέλος βγαίναμε και τρελοί απο πάνω. Τώρα με τόσα αδικήματα τι ρόλο βαράει η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη; Οι σχολικοί σύμβουλοι κλπ; Ειλικρινά χαίρομαι για αυτή τη κατάντια του εκπαιδευτικού συστήματος

  18. Επιστροφή της θανατικής καταδίκης, δεν μπορούμε να ταΐζουμε τέτοια υποκείμενα.

  19. Να τον πετάξουν γυμνό, δεμένο πισθάγκωνα, σε δομή μεταναστών

  20. Τα ισόβια ας γίνουν πραγματικά ισόβια, επιτέλους!!!

  21. παίζει να είναι ψέμα αυτό αλλά αυτός τώρα έχει καταστραφεί μόνο από την καταγγελία

  22. κρέμασμα το απόβρασμα ΤΩΡΑ !!!!!!!!! Αλλά στη χώρα του Κουλη και του Τσίπρα τέτοια περιστατικά είναι πλέον απολύτως φυσιολογικά….τι, δεν νομίζω να είστε και τπτ….”ρατσιστες”…;;;;

  23. Ελπίζω οι μέλλοντες συγκρατούμενοι στην πτέρυγα να πράξουν τα δέοντα κ να τηρήσουν τον άγραφο νόμο της φυλακής.

  24. Άντρας νηπιαγωγος…. Καθαρά γυναικείο επάγγελμα…. Κάποιο λακο έχει η Φάβα έπρεπε να το είχαν καταλάβει οι καθηγητές του στο Πανεπιστήμιο….

    1. Το οτι ειναι αντρας δεν εχει καμια σημασια υπαρχπυν κ καλοι νηπιαγωγοι κ μαλιστα καλυτεροι κ απο τις γυναικες. Αυτος ηταν ανωμαλος κ εαν δεν τιμωρηθει οπως πρεπει θα ξαναδουμε κ αλλα τετοια

    2. Όχι κακό βεβαίως αν ήταν σωστός επαγγελματίας…

Comments are closed.