ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ – “Παράτησαν” για 40 λεπτά μέσα στο λιοπύρι γιατρό καθηλωμένο σε αναπηρικό καρότσι (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ekopsan dromo amea giatros glyfada

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία! Όπου και να κοιτάξεις πλέον δεν υπάρχει πουθενά σεβασμός, μετά δυσκολίας διακρίνεις την ευσυνειδησία σε αυτή την Ελληνική κοινωνία που πάει από το κακό στο χειρότερο!!! ΚΟΨΑΝ τον δρόμο σε Γιατρό καθηλωμένο σε ANAΠHPIKO αμαξίδιο και τον ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ για 40 λεπτά μέσα στο λιοπύρι σε θερμοκρασία καύσωνα όπου λιποθυμάς από την ζέστη!!!

Δείτε το περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια του διαδικτυακού μάγειρα Αντώνης Κούκεν που για ακόμα μια φορά δεν το άφησε να περάσει έτσι και μπράβο του για αυτό, στο Κέντρο υγείας που περίμενε τον γιατρό!

Όσα είδε όχι απλά στεναχώρησαν και εκνεύρισαν μόνο τον ίδιο αλλά έκαναν και την δική μας ψυχή να κλάψει για ένα συμβάν που αποδεικνύει πως οι Έλληνες κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους και πως θα εξυπηρετηθούν, αδιαφορώντας για τους υπολοίπους συμπολίτες τους!

Οι αρμόδιες αρχές από την άλλη όταν τις καλείς ως “Άμεση Δράση” έρχονται… κατόπιν εορτής “Αργοπορημένη Δράση!!!”.

Δείτε το βίντεο στο κανάλι expand TV στο youtube για να αντιληφθείτε καλύτερα τι κοινωνία διαμορφώνουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι να πω, τα’ χω χαμένα!
    Η οργή μου είναι τόση, που αν ήμουν εγώ, πίστεψέ με,θα γινόταν τής Πόπης, με τον αναίσθητο που ούτε μια συγνώμη δεν ξεστόμισε! Έχε χάρη τα χρόνια του, και αλλιώς………
    Να σε καλά λεβέντη μου που τον έβγαλες στην επιφάνεια, να δούμε σε τι απύθμενο χάλι έχει φτάσει η πατρίδα μας

  2. Συγχαρητήρια για τη δράση σου. Θα ήθελα, όμως, να κάνεις ζουμ στον αριθμό του ανάλγητου ιδιοκτήτη, ώστε να ξέρουμε σε ποιον αναφέρεσαι. Δεν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, αφού ο αριθμός του αυτοκινήτου του είναι σε δημοσία θέα. Αυτός που το έκανε, είναι βέβαιον ότι θα το ξανακάνει, διότι έτσι έχει μάθει. Να είσαι καλά.

  3. hΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ(?) ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΠΙΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

  4. Συμφωνω απολυτα με το ρεπορταζ σας! Να βρειτε σεβασμο απ τα γιδια του μαντριου? Μα τι λετε τωρα? Ατομισμος στο επακρο! Εγω να περναω καλα και οι υπολοιποι να πα να κουρευτειτε! Ακομα και το ελληνικο γονιδιο της αλλελεγγυης το εξαφανισε η μεταπολιτευση! Καταλαβες κουλαρα των lockdown που εβαλες το κερασακι στη τουρτα? !

Comments are closed.