28/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΔΕΟΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 10.000 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ. ΒΛΗΜΑΤΑ! – Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ «ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ» ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Κοινοποίηση:
Pyrovoliko

Η Πιονγκ Γιανγκ επωφελείται από τον πόλεμο στην Ουκρανία και λύνει το επισιτιστικό πρόβλημα που ταλάνιζε την χώρα

H Ρωσία παρέλαβε από την Βόρεια Κορέα, 10.000 κοντέινερ με 5 εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού των 152 χλστ. και των 122 χλστ., την στιγμή που οι δυτικές χώρες προσπαθούν να παράξουν ένα εκατομμύριο βλήματα για να παραδοθούν «κάποια στιγμή» στην Ουκρανία!

Η παράδοση των βορειοκορεατικών βλημάτων θα επιτρέψει στην Ρωσία να διατηρήσει σταθερό τον ρυθμό των επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 εκατ. βλήματα χρειάζεται τον μήνα ο κάθε ένας από τους εμπολέμους για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, αλλά οι Ουκρανοί δύσκολα εξασφαλίζουν 200-250.000 βλήματα κυρίως των 155 χλστ. ανά μήνα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δεσμευτεί να στείλει στην Ουκρανία ένα εκατομμύριο βλήματα πυροβολικού μέχρι το τέλος του έτους, για να γίνει αντιληπτή η διαφορά ισχύος των πολεμικών βιομηχανιών μιας ολόκληρης ΕΕ σε σχέση με τις τεράστιες δυνατότητες της Βόρειας Κορέας!

Την ίδια στιγμή η ρωσική βιομηχανία παράγει πάνω από 1,5 εκατ. βλήματα τον μήνα.

Η Βόρεια Κορέα έχει μετατραπεί σε βασικό τροφοδότη της ρωσικής πολεμικής μηχανής, με αντάλλαγμα άφθονες ποσότητες δημητριακών και τροφίμων από την Ρωσία, κάτι που έχει επιτρέψει να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της πείνας από μία χώρα που επανειλημμένα οι δυτικές κυρώσεις κατά του καθεστώτος της Πιονγκ Γιανγκ την έχουν οδηγήσει ακόμα και σε λιμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. το καλο με αυτον τον πολεμο ειναι οτι ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΔΙΜΕΤΡΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ. και επειδη οι ηλιθιοι ευρωπαιοι θα ψοφανε στα πεδια της μαχης εμεις θα χορτασουμε ΝΙΝΙ !!!!!!!

  2. Γράψτε κι’ άλλα τέτοια postάκια, γουστάρουμε να βλέπουμε τα ρωσάκια στη ζητιανιά και στην πόρτα του δικτάτορα κιμ για μερικές οβίδες. Συμμαχία με φασιστοκουμμούνια που βασανίζουν τον λαό της β. κορέας, αυτά είναι τα ρωσομπλιέτ.

  3. Α ρε Βλαδιμηρε που καταντησες τη Ρωσια να σας δανειζουν ντουφεκια και γιαταγανια! Καλο το ανεκδοτο της ημερας! Κιμ στειλε και καμια κατοστη χιλιαδες φανταρους να βοηθησουνε please!

  4. Μην ανησυχείς. Στέλνει ο μπατριώτης Χριστοδουλίδης στους Ουκρανούς σε συνεργασία με τους Μπατριώτες Ηγήτορες της Ε. Φ και με την εγγύηση του Χρίστου Χρίστου και του ΕΛΑΜ ότι θα κοιμίζει τον μπατριωτικό χώρο με άσχετα θέματα, αλλιώς θα αποκαλύψουν τις Ρωσικές επιχορηγήσεις που παίρνει ο Χρίστου μέσω της Μητρόπολης Ταμασού…Κατι ανάλογο δηλαδή και με την συγκατάβαση του για τα μέτρα της Ψευδοπανδημίας αποτελόντας έτσι το δεκανίκι του Αναστασιάδη….. Δεν σ άρεσε τώρα, έτσι;

  5. Αν το αποφασίσει η Ρωσία η, Β. Κορέα, η Κίνα και η Ινδία, τότε η δύση θα γυρίσει πίσω στις σπηλιές. Ετοιμαστείτε για Taiwan….εντός ολίγου..

    1. Οι ινδοί δεν είναι λαμάκες να μπλέξουν σε πόλεμο. Επίσης οι κινέζοι βγάζουν λεφτά από την Δύση, δεν έχουν λόγο να ανοίξουν ιστορίες. Ο πούτιν μόνο κάνει λακαμίες. Τώρα για την β. κορέα δεν μας νοιάζει διότι δεν υπάρχουν, τόσο απλά. Εκτός αν νομίζεις ότι ρωσία και κίνα θα αφήσουν τον βλάκα τον κιμ να παίξει με πυρηνικά δίπλα στην γειτονιά τους.

      1. εγω βλεπω οτι τον στηριζουν ΟΛΟΙ οσοι ειναι κατα της Νεας Ταξης Πραγματων, οι Αθεοι και Αντιχριστοι σαν τα αφεντικα σου τον κουλη και τον χουντικο τσιπρα

  6. Τελικά τον Πούτιν τον στηρίζουν οι κομμουνιστές, οι ακροδεξιοί και οι ισλαμιστές. Τα βλέπετε Έλληνες εθνικισταράδες?

    1. Τελικά τον ζελενσκυ τον στηρίζουν οι παιδεραστές, οι ακροαριστεροι, οι άθεοι, οι λοατκι, τα βλέπεις Νεοέλληνα ραγια, γελοιε ;

  7. χα χα χα δεν εχει δικα του οπλα ο τουρκοπουτιν, παιρνει απο αλλους… και μετα φωναζει για τα οπλα που παιρνει ο Ζελε

Leave a Response