ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας – Οδός στο κέντρο της Αθήνας έχει παράνομα αλλάξει όνομα

Κοινοποίηση:
odos

Ο Δήμαρχος το ξέρει ή ασχολείται με τις περιοδείες του ΠΑΣΟΚ και δεν τον νοιάζει;

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης μας:

“Η οδός Γλάδστωνος έχει μετονομαστεί σε οδός JACKIE OH. Το γνωρίζετε; Ο Δήμος πάντως ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει.Σας στέλνω την φωτογραφία για να δείτε πόσο χεσμενοι είναι όλοι μπροστά στην παντοδυναμία των ΛΟΑΤΚΙ. Οι τουρίστες στο κέντρο της πόλης ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν τον δρόμο και ο Δήμαρχος πετάει χαρταετό. Τοσο δύσκολο είναι να στείλει έναν υπάλληλο να αποκαταστήσει την σωστή πινακίδα; Έλεος πια με τα ανίκανα ουγκανα που διοικούν μέσα από γυαλες.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΗ ΠΟΥΣΤΟΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΣΤΕ……

  2. Σιγά τα ωα…. Πηγαίνετε μια βόλτα από Κουμουνδούρου-Σατωβριάνδου-Μενάνδρου και θα δείτε σκηνές αποκάλυψης.
    Εντωμεταξύ μιας και αναφέρθηκαν οι τουρίστες, η μπόχα της χασισοκατουρίλας είναι διάχυτη σε όλη την περιοχή ως σήμα κατατεθέν. Φανταστείτε τι θα σκέφτονται οι τουρίστες όταν έρχονται να δούνε την Ακρόπολη… που βρισκόταν αυτή η χώρα και που έχει καταντήσει.

  3. Ο πιο μλκας δήμαρχος, μετά το ντορογιό, φροντίζει μόνο να στέλνει τα τσιράκια της δημοτικής αστυνομίας γι’αρπαχτές, όταν η παρανομία κι η βρώμα στην Αθήνα, θεριεύουν. Φαντάζομαι το Δούκα μπροστά στον καθρέφτη να ποζάρει σαν μελλοντικός πρωθυπουργός και να φτιάχνεται

  4. μειονότητες κάνουν κουμάντο. Κουνιστοί, πισωκίνητοι, λοάτκια, κομουνιστές. Κατά τα άλλα, ο Κασιδιάρης είναι στη φυλακή, κι οι “χουντικοί” πέθαναν έγκλειστοι. Καταστρέψτε την πατρίδα μου αλήτες….

Comments are closed.