ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΒΟΜΒΑ! ΚΟΛΑΦΟΣ EUROACTIV ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ!

Κοινοποίηση:
ΑΑΑ

Δημοσίευμα βόμβα με τίτλο «Φιάσκο με το ταμείο ανάκαμψης;» παρουσιάζει το Euroactiv, εκθέτοντας για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Κομισιόν που εμπλέκεται σε επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφών είπε στο EUROACTIV ότι λίγες εβδομάδες πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Mητσοτάκη υπέβαλε στην εκτελεστική εξουσία της ΕΕ μια αναθεωρημένη έκδοση του Σχεδίου Ανάκαμψης, από την οποία αφαίρεσε τα αντιπλημμυρικά έργα, σημειώνοντας πως πρόκειται για μέτρα πρόληψης από τις πλημμύρες.

Μάλιστα, ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι ελπίζει πως η ελληνική κυβέρνηση μετά την τελευταία καταστροφή θα αλλάξει τη θέση της, ενώ μέσα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω ζήτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε καμία απάντηση.

Συγκεκριμένα, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούν τους υπουργούς ποια και πόσα έργα εξαιρέθηκαν, τις αιτίες της απόφασης αυτής, αλλά και πώς θα χρηματοδοτηθούν πλέον αυτά τα έργα, όπως επίσης ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Documento είχε αποκαλύψει ότι από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης είχε αφαιρεθεί και το έργο της τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. an isxyei εκτελεση αμεσως αυτος κ ολη η οικογενειθα του. ειναι λαικη απαιτηση

  2. Αν η δικαιοσυνη ηταν ανεξαρτητη δεν φτανανε ουτε χιλια χρονια καθειρξης για ολους αυτους του ρεμπεσκεδες εγκληματιες που μας κουνανε και το δαχτυλο. …. Αλλα αν ηταν ανεξαρτητη θα φταναμε ως εδω; οχι βεβαια.

  3. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουμε δει ήδη, 200+ μύρια για αντιπλημμυρικά έργα, σε εταιρίες που ανήκουν στις οικογένειες βουλευτών και υπουργών της ΝΔ και όπως αποδείχθηκε, δεν είχαν βάλει ούτε ένα σακί με άμμο στα καίρια σημεία! Και οι γνωστοί εισαγγελείς, απλά σφυρίζουν αδιάφορα!

  4. Καποια ωραια πρωια….σταση πληρωμων! Ετσι απλα χρεωκοπια! Δανεικα παπαλα! Τελευταιο χαρτι για υποθηκη ειναι οι υδρογονανθρακες του Αιγαιου!

  5. Μηπως,αντι να τρεχουμε σαν τα χαμενα,να παμε μια βολτα απο τον Αρειο Παγο,μπας και οι μεγαλοκοπελες του 13-0,καταλαβουν οτι μπορει να τους συμβει ατυχημα,αν δεν σηκωθουν να κανουν τη δουλεια τους;Το πνιξιμο του καμπου για να σωθει η πολη,χωρις εκκενωση πρωτα,ουτε καν προειδοποιηση,η εγκληματικη καθυστερηση και η μη εκκληση βοηθειας[βλεπε πώς ενηργησαν ακαριαια στην Μολδαβια και φριξε] η αφαιρεση των αντιπλημμυρικων απο το Ταμειο αανκαμψης,για να “αναγκαστουμε”να τα δωσουμε σε ημετερους με τα λεφτα μας,καθιστουν τον ΑΠ οχι μονον υπολογο αλλα και υποδικο.Εσεις εκει στον καμπο,οταν το συστημα[που ΔΕΝ θα σας αποζημιωσει]ζητησει να ξεπουλησετε τα χωραφια σας,θυμηθειτε με.Η εσκεμμενη ανικανοτητα της ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α.Ε.αποσκοπει στο να “εφευρισκει” δουλειες με χοντρα λεφτα για τους κολλητους και τα αφεντικα.Ολοι μας ειμαστε ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είναι η μόνη Ελληνική Κυβέρνηση που πήρε την μεγαλύτερη οικονομική Βοήθεια (με τεράστια διαφορά απ’ τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις) από την Ευρώπη για υλοποίηση Σημαντικών Έργων όπως Δρόμοι, Αντιπλημμυρικά Έργα κ.λ.π. Δεν ξεκίνησε ούτε ένα έργο ακόμη. Τα λεφτά χάθηκαν. Πιθανώς σε Βίλες, Πισίνες & Πάρτι στην ΜΥΚΟΝΟ. Γι’ αυτό τα έβαλαν υποκριτικά με την Μύκονο. Για να κτίσουν ΆΛΛΟΘΙ. Λες και δεν έχουμε δει πόσα Στελέχη, υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Σουλατσάριζαν στα στενά της Μυκόνου.

  7. Τις μελέτες όμως τις πλήρωσαν.με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης.ας ελπίσουμε να κάνουν κάτι οι Ευρωπαίοι γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο νόμος για τέτοιους εγκληματίες του λευκού κολάρο.

  8. μονον αν τον εξευτελισει καιπεταξει η Euroaktiv τον μακρυχερη της αρπαχτης Μητσοτακη
    θα απαλαγουμε απ αυτην την μαστιγα επι του Ελληνικου λαου
    Ενας ανθρωπος αν μπορει να τον πει κανεις ανθρωπο που οχι μονον βαζει στις τσεπες του το δημοσιο χρημα ε
    αλλα ειναι και φωνιας των Ελληνων και του περιβαλλοντος καιοντας δαση και χωρια και πνιγοντας τα στις πλημυρες και να ικανοποιηται για τα εργα του και βλεποντας το αποτελεσμα να γελαει και να ειρωνευεται.
    Αυτος ειναι μια ιδιαιτερη και επικινδυνη ψυχιατρικη περιπτωση.Εναν ψυχοπαθη ψηφισαν οι Ελληνες αυτοι που τον ψηφισαν να τους κηβερναει αυτο το α[οτελεσμα θα εχουν και αυτα τα αποκαιδια κα το πνιξημο θα εχουν.

  9. Η εισαγγελία του Αρείου πάγου δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι επικείμενη από αυτά που της έδωσαν να φάει. Όσο για την αντιπολίτευση δεν μιλάει γιατί εκβιάζεται από την κυβέρνηση απο αυτά που έμαθε μέσω predator. Αν τα μάθει ο λαός θα πρέπει να αναλάβει ο στρατός την διακυβέρνηση της χώρας να μπουν όλοι φυλακή και να γίνουν εκ νέου εκλογές χωρίς singular με απλή καταμέτρηση και ας βγουν τα αποτελέσματα σε μια εβδομάδα .

  10. Και φάγανε από τα τσιμέντα φάγανε από τα μπετά φάγανε από τα σίδερα,, φάγανε, φάγανε,, φάγανε,τώρα να δεις τι ετοιμάζονται να φάνε.

  11. Ναι αυτό περιμέναμε για να ειμαστει σίγουροι,εάν δείτε την φώτο από την κατεστραμμένη γέφυρα που ενώνει Βόλο με νότιο Πήλιο πήγαν και την ακμή ακούμπησαν απλά απέναντι στην όχθη του ποταμού χωρίς καμία κολώνα χωρίς κανένα τοίχο αντίστηριξης αφού κανένας από αυτούς δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ,και το ξέρουν.θυμιζει Μαυρογυαλούρο εκεί που έλεγε ,,,που είναι το γιοφύρι τα λεφτά δώθηκαν,,,και φάγαν από τα τσιμέντα και φάγαν από τα σίδερα φάγανε φάγανε φάγανε,,

  12. Γιατί δεν το έχει ήδη κάνει;;;

  13. Ε..και;;;
    Υπάρχει κάποιος να τον κάνει ντα;
    150φευγα βουλευτές του δώσανε τα χαϊβανια οι ψηφοφόροι και η αντιπολίτευση διαλέγει καλτσοδετες
    ….ρε Χίο μη τα γράφεις αυτά….. μας ξεκανεις
    Τελείως την αμυδρά υποψία ελπίδας που θα μπορούσαμε να έχουμε

    1. Μήπως ξεστραβωθεί κανένας(+…) απ’ τους θανατικούς δούλους του πορδυμούργου και ξυπνήσει στις δημοτικές και ευρωεκλογές, χώρια και απ’ τη στυγνή καθημερινότητα!

  14. Μήπως ο κ.Βαξεβάνης, ο κ.Χίος και κάποιοι ολίγοι άλλοι εκλεκτοί, να αναλάβουν την Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας, μήπως και σωθούμε από τη φονική KOYΛEIA AΛHTAPIA και τα ΠEPIEPΓΩΣ σχεδον άφωνα τΣΥΡΙΖάκια;;;
    Είναι δυνατόν να μην έχει ξεσηκωθεί θύελα, με τα ΤΟΣΑ εγκλήματα των KOYΛAΛHTΩN;;; ΕΡΩΤΩ!!!
    Από εποχής σάπιων ψευτοεμβολίων, τσιμουδιά οι ΤΣΙΠΡΟΣΚΟΥΠΙΔΟΙ και λοιπά παρτάλια…

  15. Το πάντα έγκυρο euroactive που στις 17 Μαΐου, 4 ημέρες πριν τις εκλογές έβγαλε γκάλοπ με τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις 30.000 ψήφους…..

  16. Μάλιστα. Με τόσα αδιάσειστα στοιχεία που είναι αποδείξεις για μη αποτροπής εγκληματικών ενεργειών, δεν μπορεί μια ανεξάρτητη αρχή με τις υπογραφές μας να σταλεί στις Βρυξέλλες το ηχηρό μήνυμα ότι πρέπει να ξηλωθούν απ’τις θέσεις τους οι άχρηστοι;

  17. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ?

  18. Που βρίσκεται η εισαγγελέας του Αρείου πάγου. Μήπως έπαθε τίποτα η φωνή της και δεν μιλάει.?

    1. Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου αδιαθέτησε και η κυβερνηη τον αντιμετώπισε με τον γνωστό φυσικό και υγιεινό τρόπο χρηματικό μούκωμα .

Comments are closed.