ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ – ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κοινοποίηση:
aygenakis2

Νέο βίντεο -αποκλειστικό- από το αεροδρόμιο όπου ο νταής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, χαστούκισε και τραμπούκισε υπάλληλο που απλώς έκανε τη δουλειά του και δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στην πτήση για Ηράκλειο.

Απανωτά τα “χτυπήματα”, αλλά καμία κίνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ “ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”….ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ?? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ….ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ – ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

  2. Εδώ είναι έξω άλλοι ,,που εκτός από αυτές που αγνοούνται αφαίρεσαν ένα σωρό ζωές έκαναν άλλες να ζουν σημαδεμένες ,,και καταδίκασαν συγγενείς να ζούμε σαν ζωντανοί νεκροί.
    Μπροστά σε αυτά αυτό είναι πτέσμα
    Και θα βάλουν οι εισαγγελείς αυτόν μέσα;

  3. Ρε παιδιά αφήστε τις μαγκιες όλοι, θα τον δερνατε, θα τον κάνατε κτλ κτλ…
    Το θέμα είναι ότι έχει υποπέσει σε σωρεία σημαντικών παραπτωμάτων και θα έπρεπε ήδη να είχε επέμβει εισαγγελέας και να είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία, όπως επίσης πρέπει να σταματήσουν να τον φυλάνε αστυνομικοί έξω από το σπίτι του όπως είχε γίνει και τη ΧΑ.
    Τα υπόλοιπα είναι οδοντόπαστες και κουβέντες για καφενεία.

  4. A, ρε Χίο πόσο μπροστά είσαι στο ρεπορτάζ..Τώρα όλα τα κανάλια ξυπνήσαν όλοι και μάθαν για το θέμα και τον Αυγενάκη εν γένει. Και πόσοι τέτοιοι Αυγενάκηδες υπάρχουνε για να ξεσκεπαστούνε..

  5. Ένας αγράμματος κομματογλείφτης γιδοβοσκός είσαι. Τσιράκι της βρωμιάρας της αδερφής του κούλη. Ένας μαλάκας.

  6. Καλά, ο υπάλληλος χεράκια δεν ειχε⁉️⁉️⁉️Έλεος δηλαδή! Κάθονται μέχρι και να τους χτυπάει το κάθε τσουτσέκι??? Βασικά θα έπρεπε ΌΛΟΙ όσοι ήταν παρόντες, να τον βουταγαν και να τον έκαναν τόπι στο ξύλο.

    1. Κι όμως ο απλός ο κόσμος είναι πραγματικά επικίνδυνος. Αυτός δεν είναι τσουτσέκι είναι πρώην υπουργός και βουλευτής. Εσυ είσαι το κάθε τσουτσέκι. Μόνος σου υποκινείς τη βία. Στην ίδια ιστορία αν ήταν μια μάνα θα έσπερνες το μέρος της και θα τα εβΑζες με τον υπάλληλο. Αλλά… αυτοί είστε

  7. Yπάρχουν δημοσιεύματα ότι φεύγοντας, τα πήρε όλα από το Υπουργείο, δεν άφησε τίποτα στον Τσιάρα. Μήπως αυτά που πήρε, είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού? Ο γραμματέας της ΚΟ ας του ζητήσει εξηγήσεις και για αυτό.

    1. Μήπως;;; Αλλά τίνος περιουσία είναι;;; Ούτε αν κλήθηκε να τα επιστρέψει κι αν το έκανε δεν ξέρουμε…

  8. Του γαργαλας το σπίτι της κάθε πουστ..ς ..!! Μου…ο… Όλοι γαμιά…Ες ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ..ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΑΜΗ..Α

  9. Εμενα ηθελες στη θεση του υπαλληλου να σου ελεγα εγω ποιος εισαι ή ποιος θα γινοσουνα…Ρομπα ξεκουμπωτη απο την Κρητη!!

  10. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΟΥΛΕ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ, ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ; ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

  11. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ….

  12. Ο αγράμματος που διετέλεσε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία, με το 18% στην Ροδόπη και το 2,55% εφ’ όλης της Επικρατείας!

  13. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ φώναζε το ψώνιο.Εμεις ξέραμε ποιος είσαι εσύ.Εσυ δεν ήξερες ότι είσαι ένας χαζός πολύ ευγενικά. μαλακας.Τωρα που το έμαθες είναι αργά.

Leave a Response