ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

Κοινοποίηση:
βσφδβσφβσφσ

Ώρα με την ώρα γίνονται γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στιγμή της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει συγκεντρώσει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, τη στιγμή της δολοφονίας ο δράστης είναι ανεβασμένος σε μαύρο σκούτερ, φορά άσπρο κράνος, μαύρο μπουφάν μοτοσικλετιστή, καφέ (σοκολά) παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μαύρα γάντια. Πριν φθάσει στο σημείο της δολοφονίας περνά από ένα πεζοδρόμιο και ρίχνει στο έδαφος μία κίτρινη πινακίδα. Ψύχραιμα κατεβαίνει από το σκούτερ και τοποθετεί την πινακίδα στη θέση της. Όμως αυτή του η κίνηση πρόδωσε τον σωματότυπό του. Όλα αυτά συνέβησαν στην οδό Κρήτης.

Στη συνέχεια πλησιάζει το θύμα, και τοποθετείται με το σκούτερ παράλληλα και στην ίδια φορά κατεύθυνσης με την BMW στην οποία επιβαίνει το θύμα. Δεν κατεβαίνει από την μηχανή και όσα έχουν λεχθεί ήδη περί του αντιθέτου είναι ανακριβή και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ο δράστης ακουμπά και τα δύο πόδια του στο έδαφος για να ισορροπήσει, κρατώντας σταθερή τη μηχανή. Πυροβολεί ,αλλάζει γεμιστήρα, πυροβολεί εκ νέου και φεύγει. Συνολικά πυροβόλησε 16 φορές (!) και συγκεκριμένα 12 φορές στην αρχή και 4 φορές μετά.

Την ώρα που ρίχνει τους πρώτους πυροβολισμούς, πίσω του καταφθάνει ένα αυτοκίνητο. O δράστης δεν ασχολείται με το αυτοκίνητο, δεν του δίνει καμία απολύτως σημασία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βλέπει τη σκηνή, βάζει αμέσως όπισθεν και εξαφανίζεται.

Όταν φεύγει ο εκτελεστής, μέσω της οδού 25ης Μαρτίου, στρίβει αμέσως δεξιά στην πρώτη πάροδο επί της οδού Κρήτης.  Εκεί περνά από μπροστά του μία γυναίκα και πίσω της παιδάκι της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σε καμία στιγμή  ο δράστης δεν εισήλθε ανάποδα σε κάποιον δρόμο της περιοχής. Είχε προφανώς προβεί σε ενδελεχή χαρτογράφηση.

Από την εξέταση του video εντύπωση έχουν προκαλέσει στα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής τα εξής στοιχεία:

1) Η χαρακτηριστική ψυχραιμία του δράστη. Το ιδιαίτερα καθοριστικό στοιχείο που καταδεικνύει αυτή την ψυχραιμία, είναι το γεγονός ότι ο δράστης αλλάζει γεμιστήρα ώστε να είναι έτοιμο το όπλο του σε περίπτωση συμπλοκής.

2) Η αριστοτεχνικά κατασκευή της πλαστής πινακίδας κυκλοφορίας που σημαίνει ότι το μηχανάκι έφερε πινακίδα αντίστοιχου χρώματος σκούτερ.

3) Όσο και αν προσπάθησαν τα στελέχη της ΕΛΑΣ δεν εντόπισαν ακόμη κανένα συνεργό, πράγμα παράξενο και ασυνήθιστο σε τέτοιου είδους μαφιόζικες ενέργειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ?? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΒΕΒΑΙΑ)

  2. Κάνω μια απλή σκέψη που μπορεί να είναι και βλακεία: Η αστυνομία όταν βρεί τους ενόχους θα προχωρήσει σε συλλήψεις; Ή θα πέσει πάνω σε ΜΕΓΑΛΑ συμφέροντα και θα σταματήσει η διαδικασία. Γιατί πιστεύω ότι η αστυνομία συντομότατα θα βρεί την άκρη του νήματος. Από εκεί και μετά τι θα γίνει;
    Κάνω αυτή την σκέψη γιατί έχω δεί πολλές αστυνομικές ταινίες, όπου η αστυνομία – σε όλο τον κόσμο- κάνει το καθήκον της αλλά στο τέλος οι έρευνες σταματούν, μέχρι να αλλάξουν τα συμφέροντα και να τους παραδώσουν στην δικαιοσύνη μετά από χρόνια.

  3. ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ!!!! ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ… 80 ΕΥΡΩ!!!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ!!!!! ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ…

  4. Είμαι νησίωτης και από αυτά τα καθίκια μηχανικοί, πολεοδομία, αρχαιολογία, κτηματολόγιο δεινοπαθουμε.Εχομε τις περιουσίες μας σε ομηρία,και από πάνω συνέχεια πληρώνουμε.

    1. Είσαι χαζός; Ο τύπος ηταν μπλεγμένος. Διαβάζεις μακελειο και δεν το ξέρεις; Γεμίσαμε με καθυστερημένους.

Leave a Response