ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ! ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ- ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ Ο ΒΟΛΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ 112 ΓΙΑ ΕΞΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ALM

Μία φρικιαστική νύχτα ζούνε οι Βολιώτες με τις φλόγες να έχουν θέσει σε κλοιό την πόλη του Βόλου. Στις φλόγες έχει παραδοθεί μεγάλη περιοχή στις Γλαφυρές, ενώ η πυρκαγιά καίει κοντά στο Πεδίο Βολής του Ελληνικού Στρατού με κατεύθυνση προς τα Μελισσάτικα λόγω των ανέμων.

Επτά πυροσβεστικά οχήματα δίνουν τη μάχη της κατάσβεσης με υδροφόρες του Δήμου Βόλου να προμηθεύουν συνεχώς νερό τις δεξαμενές τους.

38 Page 2 3

Ανεξέλεγκτη η φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία: Μήνυμα 112 για έξι ακόμη περιοχές

Φονική πυρκαγιά μαίνεται στη Μαγνησία, όπου δυστυχώς νωρίτερα δύο άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι. Νέο μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των οικισμών Γλαφυρά, Κάκαβος, Μελισσάτικα, Φυτόκο, Λούτζιγκα και Κογιάτικα να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών, στη Μαγνησία.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Βελεστίνο γρήγορα επεκτάθηκε σε ολόκληρη την περιοχή, ενώ εργοστάσια στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου παραδόθηκαν στις φλόγες.

Συγκεκριμένα στο Βελεστίνο Μαγνησίας, όπου η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις γι’ αυτό το λόγο εκδόθηκε μήνυμα από το 112 που ενημέρωσε τους κατοίκους των οικισμών Βελεστίνο, Σέσκλο και Άγιο Γεώργιο Φερών για την πυρκαγιά που εξελίσσεται στην περιοχή τους, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα και αν απαιτηθεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Στη συνέχεια, εκδόθηκε νεότερο μήνυμα για την εκκένωση των οικισμών Διμήνι, Παλιούρι και της Βιομηχανικής περιοχής του Βόλου, προς την πόλη του Βόλου. Πριν από λίγο εκδόθηκε ακόμη ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς τους κατοίκους της πόλης του Βόλου προκειμένου να προστατευτούν από τους καπνούς της πυρκαγιάς.

Έκκληση στους κατοίκους του Βόλου να αποφεύγουν τις μετακινήσεις
Την παραμονή των πολιτών στα σπίτια τους και την αποφυγή μετακινήσεων, λόγω της φωτιάς και της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας, ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου και συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η κατάσταση με τις πυρκαγιές δυστυχώς παραμένει ανεξέλεγκτη. Παρακαλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, έχοντες σοβαρά υπόψη τους ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τους (αναπνευστικά προβλήματα) λόγω της επικινδυνότητας και τοξικότητας πολλών υλικών που καίγονται σε εργοστάσια, βιοτεχνίες και χώρους ταφής απορριμμάτων.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εγώ θα πρότεινα στο σοφό ελληνικό πρόβατολαο να κάνει υπομονή 4 χρονια μέχρι να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο.Μπορει να κάουν τα πάντα αλλά θα σωθούν τα επιδόματακια τους! Pass-pass pass ο Παρασκευάς ,pass-pass…

  2. Τι ψηφισανε στο νομο Μαγνησιας ? Υποθετω 75- 80 ο/ο κουλοχοιροβοσκοτσιπρες ,νατσιο κ τρελη … Ε, καλα ητανε, γελιο και χαρα, σε δυο μηνες θα παει ο κουλης απο κει,θα βγουν γεροι,νεοι και παιδια να του φιλησουν το χερι,να τους ευλογησει,να γινουν σαν αυτον,πολυεκατομμυριουχοι .

  3. Από το πληκτρολόγιο δε γα μη σε ποτέ κανένας…
    Σας βαρέθηκε ο Χίος ρε κοπριτες γι’αυτό σταμάτησε τις εκπομπές.
    Σας βαρέθηκα κ εγώ.
    Μόνο λόγια.Λογια λόγια..

  4. Να σου πω στων Βόλο δεν πήγε ο Καρδιναλιος Κωσταντινουπολης αν θυμάμαι καλά και στο Μάτι είχε πάει πολλή γκαντέμης ρε αδελφέ

  5. ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΕΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ???

  6. Και μέσα σε όλον αυτόν τον πυρηνο εφιάλτη δεν σκέφτηκε κάποιος ιερέας να βγεί με τον κόσμο για λιτανεία;!Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν θα σωθούμε με καμία ανθρώπινη παρέμβαση μωρέ;Δεν θυμάστε στο Προκοπή Εύβοιας την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου πού λιτανευσαν καί σταμάτησε το κακό;Τι άλλο θέλετε να πεισθειτε πώς μόνον ο Τριαδικός Θεός και οι Άγιοι Του θα μας σώσουν;

    1. Αν δεν προσλάβουν και άλλους τράγο παπάδες να αφήσεις μούσια και να πας εσυ ηλίθιε που ζεις ακόμα στο μεσαίωνα πάρε και το κάστανο με τη παντόφλα αγκαλιά και κάτσε στο καναπέ να διαβαζεις την Αγ.Γραφή

      1. Ποιο μεσαίωνα , Νεάντερταλ να λες. Δυστυχώς κατάντια.

  7. Και εκεί δαγκωτο Κούλη γιατί δεν πήγαινε το χέρι τους αλλού, ε ψηφίζουμε χρόνια τώρα να αλλάξουμε, άρα όταν κάποιοι φωνάζαμε τα γράφαμε και μας έβριζαν τώρα που βλέπουν και θα συνεχίσουν να βλέπουν τις μπίζνες του με τους ολιγαρχες είναι αργά. Ψηφίσατε θα τον λουστειτε και βγάλτε το σκασμο. Βολεμενοι συν ηλίθιοι τον κάνατε άρχοντα.

  8. Οι φωτιές σχεδιάζονται Δορυφορικα και εκτελούνται κυρίως με Σύγχρονα Τεχνολογικά όπλα με τη συμμετοχή της Πολιτικής και Πυροσβεστικής Ηγεσίας της εκάστοτε χώρας. Όσοι πουλημένοι Κυβερνήτες προώθησαν τη Ψευδο πανδημία του Αόρατου εχθρού, τώρα καίνε τις χώρες τους οι ίδιοι στο όνομα του Αοράτου εχθρού. Τα 13 βίντεο με τις πυρκαγιές στο Καναδά τα εχετε λάβει σε email. Το “Βόρεια Ευβοια το Σχέδιο Μέρος Α και Β” επισης τα γνωρίζετε.

  9. Μηπως σκοπος του Μητσοτακη ειναι να καψει την Ελλαδα απ ακρη σ ακρη μαζι με τους Ελληνες
    για την παραδωσει στην Τουρκια. Θα πρεπει να μεταναστεψουμε σε αλλες χωρες.για να σωθουμε.
    Ωστε οι Ελληνες να ειναι εξουθενωμενοι εξαθλιωμενοι για νμα μην αντιδρασουν
    για αυτα που παει να υπογραψει στο δικαστηριο της Χαγης μαζι με την Τουρκια,εκτος την τοποθετηση ανεμογενητριων απο του μεγαλοεπιχειματιες.
    Το ποιο βρωμικο σχεδιο ολων των αιωνων.
    Βρωμαει καπνο και μπαρουτη η υποθεση και βγαζει φωτιες μεχρι τον ουρανο, ποιο μεγαλες απ το καμινη του
    Ναβουδονοροσουρα.
    Το ποιο σκοτεινο προσωπο της ιστοριας καιοχιμονονο Μητσοτακης

  10. Εαν περασει τα Μελισσατικα θα καει το Πηλειο πρεπει απαντες να πανε να βοηθησουν στην κατασβεση της φωτιας

Comments are closed.