ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένας 19χρονος που βρισκόταν στη στέγη ενός καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly το βράδυ της Πέμπτης (29/6) έπεσε από ύψος 5 μέτρων, ενώ το κατάστημα έγινε στόχος ταραχών, καθώς μαίνονται τα επεισόδια στη Γαλλία για τη δολοφονία του 17χρονου Νοέλ από σφαίρα αστυνομικού.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει ελπίδες.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας νεαρός άνδρας πέθανε σήμερα το απόγευμα αφού έπεσε από μια στέγη στην οποία είχε ανέβει μαζί με έναν άλλο νεαρό άνδρα», είπε στο RTL ο εισαγγελέας της Ρουέν.

Η περίπτωση του νεαρού αποτελεί τον πρώτο θάνατο εν μέσω των ταραχών που λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία.
Τεθωρακισμένα στους δρόμους

Τεθωρακισμένα στους δρόμους θα κατεβάσει στους δρόμους ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για να αντιμετωπίσει τις οργισμένες διαδηλώσεις που έχουν κατακλύσει τη γαλλική πρωτεύουσα.

Νωρίτερα την Παρασκευή (30/6) σε δηλώσεις του ο Μακρόν εξήγγειλε μέτρα για την καταστολή των κινητοποιήσεων και σύμφωνα με το BBC, καταδίκασε τη βία που έχει ξεσπάσει, προσθέτοντας ότι η παρούσα κατάσταση είναι «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη».
Τα μέτρα που ανήγγειλε
Παρουσία περισσότερης αστυνομίας.
Οι γονείς πρέπει να κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι, με τον Μακρόν να σημειώνει πως δεν ήταν ευθύνη του κράτους, αλλά των γονιών να κρατήσουν τα παιδιά μακριά από τις ταραχές.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στις εντάσεις, διευκολύνοντας την οργάνωση διαμαρτυριών. Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε από τις πλατφόρμες: άμεσος περιορισμός των βίντεο με αναπαραγωγή βανδαλισμών, να κοινοποιηθεί η ταυτότητα συγκεκριμένων χρηστών.

Στο μεταξύ συνολικά 150 άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύκτας της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Γαλλία στα νέα επεισόδια που σημειώθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.

Το χρονικό της δολοφονίας
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (27/6) στην γαλλική πόλη Ναντέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) ο νεαρός βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ενοικιαζόμενο, με το οποίο φέρεται να είχε κάνει αρκετές τροχαίες παραβάσεις.

Ένα βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και πιστοποιήθηκε από τη Le Monde δείχνει το σταματημένο όχημα, δύο αστυνομικούς να στέκονται στο πλάι στο ύψος του μπροστινού παραθύρου, ο ένας εκ των οποίων κρατά τον οδηγό υπό έλεγχο. Όταν το αυτοκίνητο αρχίζει να φεύγει, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς ανοίγει πυρ, και πετυχαίνει τον 17χρονο στο στήθος.

 

Το Σάββατο (1/7) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 17χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Παρατηρω πως σε ενα σιριαλ που βλεπω -το οποιο εχει τη μεγαλυτερη θεαματικοτητα- το Σασμο- πως συνεχεια σε πολλα πλανα εστιαζουν στους μιναρεδες που υπαρχουν στη Κρητη.Επειδη παντα ,η τηλεοραση βοηθαει στους σκοπους τους ,μηπως ειναι κι αυτο στο παιχνιδι τους να συνηθισουμε σε τετοιες εικονες???Οπως επισης γινοταν και με τα τουρκικα σιριαλ ?Και με ολους αυτους που εχουν μαζεψει στην Ελλαδα?Βαλτε λιγο το μυαλο να δουλεψει ……

  2. Ήθελε να μπει στους BRIKS, αλλά δεν τον δέχθηκε ο Πούτιν

    1. Η Γαλλία που μόνη της έχει μεγαλύτερο ΑΕΠ απο την φτωχή και παγωμένη Ρωσία να μπει στους BRICKS! Τι άλλη βλακεια και ψέμα θα ακούσουμε.

      1. @Χαχαχαχαχαχα

        Σωστά τα λες αλλά οι ρωσομπλιατ στην χώρα μας είναι υπερ των λαθρό και χαίρονται στην ιδέα να ρίξει ο Πούτιν πυρηνικά στην Ελλάδα…Εξάλλου το μεγάλο πρόβλημα με τον εποικισμό της χώρας μας από άραβες και αρκετούς πακιστανούς (υπήρχαν και πριν αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό) έγινε με το που ξεκίνησαν τους βομβαρδισμούς της Β. Συρίας οι Ρώσοι. Με την συνεργασία των Τούρκων αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ (που ήταν σε ρωσικό payroll) τους πάσαραν όλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στην χώρα μας έχουμε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άραβες και πακιστανούς από τότε και τα χαζοκάναλα έλεγαν για έναν ολόκληρο χρόνο πως οι λαθρό ήταν 60.000, δηλαδή έλεγαν ψέματα ενώ οι μικρές επαρχιακές πόλεις γέμιζαν με άραβες μαχαιράδες και πακιστανούς βιαστές.

  3. Καίγεται η Γαλλία και τα τουρκοκάναλα στην Ελλάδα υποστηρίζουν τις ταραχές γιατί πέθανε μετανάστης! Για τον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα κουβέντα οι προδότες! Για την κοπέλα που βίασε και σκότωσε ο Μπαγκλαντεσιανός κουβέντα οι ανώμαλοι υποκριτές που δουλεύουν στους εφοπλιστές και κάνουν τους αριστερούς! Με εργοδότες εφοπλιστές γίνανε ρόμπα οι αριστεροί που δήλωναν κατά του κεφαλαίου πριν πιάσουν δουλειά στους εφοπλιστές γλείφοντας τα αφεντικά τους!

  4. Το Λίβανο που ζούσαν χριστιανοί έτσι καταστράφηκε. Μπήκαν λαθρομετανάστες Άραβες μουσουλμάνοι και έγινε εμφύλιος. Τα ίδια κάνουν τώρα και στην Ευρώπη. Οργανομένω σχέδιο! Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρέωση να τους κρατήσουμε στην χώρα μας!!! Μας πηγαίνουν και με τα χρήματα μας στο δικαστήριο για να πάρουν άσυλο! Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ στης χώρες τους. Θα μας έσφαζαν στα σύνορα εισόδου!!! Μας κοροϊδεύουν τόσο πολύ! Τελικά το αξίζουμε να μας αποτελειώσουν!

    1. πως καταφερατε και συνδεσατε τα επεισοδια για το φονο ενος οδηγου απο αστυνομικο με τους… αραβες μουσουλμανους, πρεπει να γινει θεμα ψυχιατρικης μελετης

  5. ΝΕΚΡΟΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΉ  ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣ, ΕΤΣΙ;;
    ΣΣΣΣ,ΜΗΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΊΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΊΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΣΤΗΚΑΝ. ΓΙΑ 10ΔΕΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΚΆΝΤΕ SCROLL DOWN ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
    https://ibb.co/album/tzFm3d?sort=date_desc&page=5&params_hidden%5Blist%5D=images&params_hidden%5Bfrom%5D=album&params_hidden%5Balbumid%5D=tzFm3d&seek=5R64zfj
    ΤΙ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ, ΤΙ ΛΟΧΑΓΟΙ,ΤΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ… ΑΠΟ ΤΗ 3 ΣΕΛΊΔΑ ΞΕΚΙΝΑΝ… ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΔΟΚΙΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ ΠΟΥ ΈΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΉ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑΤΊ ΕΦΑΓΕ ΧΑΛΑΣΜΈΝΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΌΚΟΥ…. ΠΑΊΖΕΙ ΝΑ ΕΊΧΑΝ ΦΆΕΙ 7000 ΆΤΟΜΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗ ΜΈΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ;; ΣΤΆΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΊΣΗΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 20 ΜΈΧΡΙ 40 ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΕΔΩ…
    https://m.youtube.com/watch?v=NQPsyHV8Wyc
    ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2021 ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΣΥΜΒΕΊ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΦΡΟΥΡΆ… ΤΏΡΑ Η ΤΎΧΗ ΤΟΥΣ ΈΦΕΡΕ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ…
    ΕΙΠΑΜΕ·ΣΣΣΣ….. ΗΣΥΧΊΑ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΌΣΟΙ ΠΊΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ

  6. ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕ…ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  7. Η ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ε.Ε ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ……….

    1. νεοναζι και σταλινες τοι ιδιο ειστε, χουντα ζητατε και οι δυο

  8. ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ… περιμενε και θα δεις

    1. Ζαίος; Να υποθέσω αρβανίτης; Ή ρωσοπόντιος; Ή άραβας της Κρήτης; Ή σκουρόχρωμος αραβομανιοτ; Νομίζετε πως θα κάνετε τα ίδια εδώ και δεν θα σας σκοτώσουμε εμείς οι γηγενείς Έλληνες; Δεν θα χρειαστούμε καν βοήθεια από τον στρατό ή την αστυνομία…

  9. για αυτο ακριβως τους βαλανε ολους αυτους τους @ρ@παδες μουσουλμανους μεσα στην ευρωπη και το ιδιο θα γινει παντου στην ευρωπη…. ο εμφυλιος ειναι αναποφευκτος σε ολη την ευρωπη απλα στο ελλαδισταν θα γινει συναμα με εισβολη απο την τουρκια…. αυτο ειναι απο την αρχη το σχεδιο εισαγωγης μουσουλμανων για να επιβληθει η παγκοσμια δικτατορια της νεας ταξης πραγματων και να γινει αποδεκατισμος των γηγενων που ζητανε πολλα δικαιωματα… για αυτο τους βαλανε μεσα….

    1. Σιγα μην χάσει η Γαλλία τον γεροντοφιλο γκει προεδρο, μαριονετα των τραπεζιτών. Ασε μας κουκλίτσα μου.

    2. κοίταξε η Γαλλία καλώς τα έπαθε διότι όλοι οι αραπάδες που έχει στα ευρωπαϊκά εδάφη της προέρχονται κυρίως από τις νυν και τις πρώην υπερπόντιες αποικίες της

  10. Σύντομα και στην Ελλάδα…..λίγο πολύ όλοι παίρνουν θέσεις. Οι αδελφότητες μαλώνουν…..κλπ…

Comments are closed.