ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ AΡT ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: “ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ”. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ AΡT; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
unnamed (4)

Στέφανος Χίος: “Ο Καραιβάζ ήταν ετοιμος να αποκαλύψει ότι ο Καπές που δολοφονήθηκε άγρια στα Βριλήσσια θα έλεγε στον ανακριτή τις σχέσεις που είχε ο Καπές με τον πρωθυπουργικό ανηψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Κατά πληροφορίες που έχουμε και δεν αμφισβητούνται!”

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ολοι οι μαφιοζοι πρεπει να κρεμαστουν.

    Η ΜΑΦΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    Ολα τα λεφτα τους ειναι κλεμμενα. Ολα.

  2. Ενδιαφέρεται ο γιαννάκης για το κανάλι του κωλοτούμπα;

  3. Ο αγράμματος Καρατζαφέρης ” λαμπρό ” στέλεχος του υποκόσμου.
    Προ ολίγων ετών του είχαν καταλογίσει 20 εκατομμύρια περιουσία, του υιού του σανοπώλου.

  4. Μάλλον πάνε όλοι τους μαζί, χέρι χέρι…!!Ο νοών νοείτω..!!Το παιδί του γαλατά του Παλαιού Φαλήρου, ήθελε να τα έχει με όλους μέλι γάλα….!!!

  5. Ο Βελόπουλος είναι χειρότερος κωλοτούμπας από τον Καρατζαφέρη.

    1. Μέχρι στιγμής βλέπω ότι είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μιλάει. Σωστά; Εσύ μήπως δεν ακούς. Και εγώ δεν έχω καμία σχέση ούτε τον έχω ποτέ ψηφίσει. Όπως όμως πολλοί δεν ακούτε αν κάποιος λέει αλήθεια αλλά αν αυτός ο κάποιος σας είναι αρεστός. Τότε και ψέματα, και βλακείες, και παραμύθια να σας πει μπράβο λέτε. Βλέπετε την πολιτική όπως το ποδόσφαιρο, η ομάδα μου είναι η καλύτερη, τέλος. Όμως δεν είναι έτσι για αυτό πάμε κατά διαόλου.

      1. Μια χαρά ακούω αλλά έχω και καλή μνήμη επίσης.

  6. Ο Καρατζα πως τον λενε δεν υπηρξε κωλοτουμπας απεναντιας εξαργυρωνε την “ευγνωμοσυνη” του μακαριστου Μητσοτακη με…. βολευτιλικια και κομματακια δεκανικια της ΝΔ! “Πατριωτης” και “Χριστιανος” μεγαλο καραλαμογιο του συστηματος παραμυθιασε αρκετο κοσμο!

  7. σε αυτούς τους δολοφόνους έδωσε 40% ο ραγιάς

  8. Ρε Χίο εδώ έχουνε δολοφονήσει τη μισή χώρα με τα γενετικά φαρμάκια, πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο, έχουνε πει του κόσμου τις ψεύτικες και έχουν το θράσος μετά που απεδείχθη η Απάτη να μιλάνε και να Κατηγορούν όσους τους πήγαιναν κόντρα….. ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕ ΧΊΟ.. ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΌ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΎΕΤΑΙ…. ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΧΊΟ… ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΑΓΙΑΣ;; Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕ ΞΥΠΝΆΕΙ ΟΎΤΕ ΌΤΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ.. Ο ΡΑΓΙΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟΒΑΤΟΝΤΑΣ ΌΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΆ…. ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΤΈΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΧΊΟ… ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ Ονομάζεται. ΨΕΥΔΟΡΩΜΕΙΚΟ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΐΣΙΟΣ

  9. Πολύ φοβάμαι μήπως η Αλεπού ο Καρατζαφέρης εκβίασε με τα λεγόμενα του Χίου τον Κουλό και απέσπασε χρήματα. Γιατί να πάρει τον Χίο στο κανάλι του; Δεν ήξερε πως θα μιλήσει, πως δεν μασάει τα λόγια του; Πολύ φοβάμαι ότι χρησιμοποίησε τον κύριο Χίο. Αφού είπε αυτό που τον συνέφερε να πει για να εκβιάσει τον Κουλό τον έπαψε από το δελτίο.

  10. Ο αρχηγός της κόζα νόστρα αντικαταστάθηκε, πήρε άλλος τη θέση του; Ίσως αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα τον διαδεχτεί.

Comments are closed.