ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ», ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΝΙΔΗ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ; ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
im_teaser_04-12-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΝΕ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ». 2 ώρες συνέντευξη –ιστορικό ντοκουμέντο της Δέσποινας Παπαδοπούλου στον Στέφανο Σ. Χίο για την «Επανάσταση», τον Γ. Παπαδόπουλο, τον Καραμανλή, τον Βασιλιά, τον Ανδρέα, τον Χριστόδουλο, τον Ιωαννίδη. «Όταν την κοπάνησε ο Καραμανλής για το Παρίσι, τον ρώτησαν τον Γιώργο και είπε: «Να φτύσω επάνω, θα φτύσω το Θεό, να φτύσω κάτω, θα φτύσω τα γένια μου. Μέχρι εχτές ήμουν Καραμανλικός, πώς να βρίσω;»

1.indd

Διαβάστε ακόμα: «Λήξε τον πόλεμο, ο Πούτιν σε νίκησε»

Διπλό χτύπημα στους ελεύθερους επαγγελματίες

Συντάξεις χηρείας: Ποιοι κινδυνεύουν με σημαντικές περικοπές

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με ολο το σεβασμο ο Καραμανλης την κοπανησε στι Παρισι το 67 η 4-5 χρονια πριν? Μονο ο Γεωργιος Παπανδρεου παρεμεινε μεχρι θανατου του κι ο Γλυξμπουργκ μπας και μπαλωσει τα αμπαλωτα που δημιουργησε!
    Ο Παπαδοπουλος εκανε το “λαθος” να μην υπακουσει το 73 τους δημιουργους του αμερικλανους! Ετσι κ.Λαλιωτη πρωτοστατησαντα του… φοιτητικου κινηματος? Ωρε καλως τον κυρ Ιωαννιδη και τα επακολουθα της Κυπρου και της μεταπολιτευσης!

  2. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δραπέτευσε από Ελλάδα, διότι η αλλογενής βασιλική οικογένεια απείλησε την ζωή του, επειδή το έπαιζε ανεξάρτητος και ωραίος.
    Ο βασιλεύς Παύλος και η Φρειδερίκη τον επέλεξαν για πρωθυπουργό αντί του Παναγιώτη Κανελλόπουλου ή του Στέφανου Στεφανόπουλου κατόπιν έξωθεν εντολών με αποστολή να Μην γίνει η Ένωσις της Κύπρου με την μητέρα Πατρίδα και τούτο διότι οι Εβραίοι την θέλουν τμήμα του σιωνιστικού κράτους.

Comments are closed.