ΔΥΠΑ: Δημοσιεύθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων για την πρόσληψη δεκάδων εργασιακών συμβούλων

Κοινοποίηση:
DYPA27D

Σήμερα, Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2024. Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 60 εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Next GenerationEU.

 

Σκοπός και Ρόλος των Εργασιακών Συμβούλων

Οι εργασιακοί σύμβουλοι που θα προσληφθούν έχουν ως κύριο στόχο να ενισχύσουν τις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης στη χώρα. Μέσω της δράσης αυτής, επιδιώκεται η βελτίωση της σύνδεσης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, κάτι που είναι κρίσιμο για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα της οικονομίας. Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα έχουν διάρκεια οκτώ μηνών, με δυνατότητα παράτασης, ώστε να διασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

 

 

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υποβλήθηκε.

Εάν ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος, ο υποψήφιος μπορεί να τον αναζητήσει στον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-neon-ergasiakon-sumboulon.

Η διαδρομή είναι: gov.gr/Εργασία και ασφάλιση/Απασχόληση στον δημόσιο τομέα/Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων.

Επί των αποτελεσμάτων επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών (από 7/8/2024 μέχρι και 16/8/2024), που υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( prosl.enstasi@asep.gr ).

Για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου 20 ευρώ, που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: