ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! “Όσοι είχαν χρήματα στην τσέπη τους πήγαν και βρήκαν την υγεία τους. Όσοι δεν είχαν, κάθισαν και πέθαναν στο σπίτι τους! – “Η υγεία από αγαθό γίνεται εμπόρευμα και ο ασθενής από ασθενής γίνεται πελάτης”” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΝΙΚΟΣ

Με τα χειρότερα λόγια περιέγραψε την Υγεία στην Ελλάδα, ο βουλευτής του Κινήματος «ΝΙΚΗ» κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος Δρ. Καρδιολογικής.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του:

–        Δυστυχώς το Κιλκίς δεν είναι στην εξαίρεση. Όλα τα νοσοκομεία της χώρας, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερρο, είναι σε παρόμοιο χάλι!

–        Δύο πράγματα πρέπει να γίνουν στην Υγεία: Π  ό  ρ  ο  υ  ς    και  π  ρ  ο  σ  λ  ή  ψ  ε  ι  ς. Δεν γίνονται και ούτε πρόκειται να γίνουν

–        Τόσες προσπάθειες, τόσα διαβήματα, τόσες ερωτήσεις, τόσες επίκαιρες ερωτήσεις …………δυστυχώς «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»  ή « στου κουφού την πόρτα………….».

–        Όσοι είχαν χρήματα στην τσέπη τους πήγαν και βρήκαν την υγεία τους. Όσοι δεν είχαν, κάθισαν και πέθαναν στο σπίτι τους!

–        Λίστα χειρουργείων που θα την ελέγχει ο Υπουργός!  Όποιος και να κάνει την λίστα, εάν δεν δημιουργηθούν ομάδες χειρουργείων και δεν πιάσει ο γιατρός το νυστέρι, δεν πρόκειται να τελειώσουν οι ασθενείς. Εάν όμως δημιουργηθούν τουλάχιστον πενήντα  ομάδες χειρουργών, τότε μετά από λίγο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχουν ασθενείς να χειρουργηθούν.

–        Δυστυχώς  δεν υπάρχει  θ  έ  λ  η  σ  η από το Υπουργείο Υγείας!

–        Τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν θέλουν να κάνουν προσλήψεις, υποβαθμίζουν εσκεμμένα το ΕΣΥ. Το ξαναλέω   ε  σ  κ  ε  μ  έ  ν  α!!!!!!!

–        Όπως έκλεισα τα μικρά μπακάλικα και έκαναν τους δύο-τρεις κολοσσούς των τροφίμων, έτσι θα κάνουν και με την Υγεία. Οι εδώ  ε  ν  τ  ο  λ  ο  δ  ό  χ  ο  ι   θα κατασπαράξουν τα πάντα και θα δώσουν την Υγεία σε δύο-τρία μεγάλα φανς.

–        Εάν δεν αναλάβει μία Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ι  Κ  Η    Κ  Υ  Β  Ε  Ρ  Ν  Η  Σ  Η    που να αγαπάει τους Έλληνες και την πατρίδα, τα παιδιά της και τα Ελληνόπουλα μη  π ε ρ ι μ έ ν ε τ α ι    ΤΙ   ΠΟ   ΤΕ!

–        Τώρα υπάρχει η «συμπεριληπτική» γλώσσα. Τι είναι «συμπερίληψη;»  Λες θανάσιμα πράγματα με ωραίες λέξεις!

–        Εύχομαι να μην αρρωστήσει κανένας στο Κιλκίς, κανένας άνθρωπος στην Μακεδονία, κανένας άνθρωπος στην Ελλάδα………………. Εύχομαι όλοι να έχουν δύο φραγγάκια στην άκρη.

–        Ο Υπουργός Υγείας έφερε απογευματινά χειρουργεία, ξέρετε τι σημαίνει αυτό;  Η Υγεία από αγαθό γίνεται εμπόρευμα και ο ασθενής γίνεται πελάτης!  Είναι τόσο ανήθικο, που εάν έχει κάποιος λίγη τσίπα  επάνω του δεν προσβάλλει πρώτα τους γιατρούς!

–        Αυτό που γίνεται σήμερα, είναι ιστορική ευθανασία της Πατρίδος μας.

kilkiswebtv.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εχεις φραγκα εχεις, δεν εχεις…καλη βιζιτα στον Αγιο Πετρο!
    Εχουμε γιομωσει και πολυ…ιδιωτικο επιστημοναριο “εγγυηση”, Αντε γεια!

Leave a Response