Δέσποινα Βανδή – 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά!

Κοινοποίηση:
despoina-vandi-4

Η Δέσποινα Βανδή, η εμβληματική τραγουδίστρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται να γιορτάσει τρεις δεκαετίες καλλιτεχνικής πορείας με μία εντυπωσιακή συναυλία στον Λυκαβηττό.

 

Αυτή η εκδήλωση αναμένεται να είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς 21 χρόνια πριν είχε πραγματοποιήσει ένα αξέχαστο live στο ίδιο σημείο, αποχαιρετώντας προσωρινά τους θαυμαστές της στην Ελλάδα. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράζεται τις σκέψεις της για την πορεία που έχει διανύσει και τονίζει ότι παρά τις αλλαγές στη ζωή της, η αγάπη της για τη μουσική παραμένει αμετάβλητη.

«Αγαπημένοι μου πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττό! 21 χρόνια μετά ξαναπατάω σε αυτήν τη σκηνή! Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά! Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο!», γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Δέσποινα Βανδή.

«Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση! Ίδια κι ακόμα μεγαλύτερη για αυτό το μοίρασμα συναισθημάτων! Δε θα πω άλλα…τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά! 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά!», καταλήγει η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: