Δήλωση Βελόπουλου για υποκρισία Κασσελάκη: “Σε λίγο θα πάει γονατιστός στη Μεγαλόχαρη”

Κοινοποίηση:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ-768x432

Δήλωση για το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πάει φαντάρος, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Από σήμερα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μας λέγουν ότι ο κος Κασσελάκης, ενώ δεν έχει στρατευτεί, θέλει να αναλάβει και ανέλαβε την ηγεσία του κόμματός τους, ότι θα πάει στον Ελληνικό στρατό για ένα μήνα, στα απομακρυσμένα ακριτικά νησιά.

Σε λίγο καιρό, ο κος Κασσελάκης, λόγω της τοποθέτησης του προϊόντος επικοινωνιακά, θα πάει γονατιστός στη Μεγαλόχαρη, στην Παναγιά, για να κάνει τάμα.

Είμαστε βέβαιοι και γι’ αυτό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ @@@@ ΝΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ

  2. Μπορώ να παραγγείλω απ εδω μια επιστολή του Χριστού η πρέπει να πάρω τηλέφωνο στη εταιρεία?

  3. Κύριε Βελόπουλε, με όλο το σεβασμό, κάνε τις πολιτικές σου εκπομπές δίχως να διαφημίζεις κρέμες, και τότε τα ξαναλέμε.
    Βάλε κάποιο υπάλληλο να παρουσιάζει τις κρέμες σου.
    Γειά χαρά.

  4. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΒΟΤΑΝΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΑ

    1. Όμως είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση, έχει το σύστημα Μητσοτάκη απέναντι του και δεν κρίνουμε το ποιος είναι κάποιος απ’αυτά που έχει αλλά αν αναλάβει θέση εξουσίας απ’αυτά που λέει πόσα θα υλοποιήσει. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι, δεν με νοιάζει τι λες, με νοιάζει αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά όταν πάρεις την καρέκλα.

      1. Μόλις έμαθα ότι μια χαρά συνεργάστηκε με την ΝΔουλα, για να αλλάξουν το Συμβούλιο στο ΔΣ για το απόρρητο των συνομιλιών.
        Κρίμα.
        Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά έχω εμπιστοσύνη στον φίλο που μου το είπε, πριν λίγο.

Comments are closed.