Δήλωση Μενδώνη για την επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: Οι ιθύνοντες ευτελίζουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα 

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

“Με τη διοργάνωση επίδειξης μόδας στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το Βρετανικό Μουσείο, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει τον μηδενικό σεβασμό του προς τα αριστουργήματα του Φειδία”, αναφέρει η υπουργός Πολίτισμού Λ. Μενδώνη σε δήλωσή της για την επίδειξη μόδας, χτες, Σάββατο ,στο Βρετανικό Μουσείο.

Και συνεχίζει:

“Οι ιθύνοντες του Βρετανικού Μουσείου ευτελίζουν και προσβάλλουν όχι μόνο το μνημείο αλλά και τις οικουμενικές αξίες που αυτό εκπέμπει. Οι συνθήκες έκθεσης και φύλαξης των γλυπτών, στη Duveen Gallery, συνεχώς επιδεινώνονται. Είναι η ώρα τα κλεμμένα και κακοποιημένα γλυπτά αριστουργήματα να αστράψουν στο αττικό φως”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εσύ μωρή βρωμολεσβία δεν έκανες επίδειξη μόδας στην τσιμεντωμένη Ακρόπολη με την πουτάνα του μπάσταρδου;

  2. Ψήφους δεν θα πάρουν, διότι τα Γλυπτά τα δίνει μόνο ως Δανεικά το Μουσείο.
    Αν η Ελλάδα δεχθεί την λέξη “Δανεικά”, τα Γλυπτά θα είναι για πάντα, Νόμιμη Περιουσία της Βρετανίας.
    Στην λέξη “Δανεικά” συμφωνεί & η Βρετανική Αντιπολίτευση, μα όπως ξεκαθάρισε ο Αρχηγός της, δεν θα αλλάξει την Νομοθεσία για να βοηθήσει τον επαναπατρισμό των Γλυπτών.
    Οτοδήποτε άλλο ακούγεται από Μητσοτακικούς, σαν την Μενδώνη, είναι fake news.

  3. Προσέξτε τώρα για τον gay Μεγαλέξανδρο δεν έβγαλαν ανακοίνωση αλλά τους ενόχλησε μόνο η επίδειξη μόδας στα γλυπτά στη Βρετανία! Έτσι νομίζουν ότι θα πάρουν ψηφαλακια

  4. “”…… και κακοποιημένα γλυπτά αριστουργήματα να αστράψουν στο αττικό φως”.””” Τι ρομαντικο!!!!!! Το αττικο φως απο καυσαερια φιλτραρισμενο και συντομα υπο ερντογανικη κυριαρχια….

Comments are closed.