Δήμαρχος στην Αλαμπάμα αυτοκτόνησε μετά τη διαρροή φωτογραφιών του με γυναικεία ρούχα

Κοινοποίηση:
alabama

Ο F.L. “Bubba” Copeland, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα την Παρασκευή, σύμφωνα με το NBC News.

Ο Copeland είχε ζητήσει από την ιστοσελίδα να μην δημοσιεύσει τις φωτογραφίες, αλλά αυτή αρνήθηκε και προχώρησε στο ρεπορτάζ.

Ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Το τι κάνω στην ιδιωτική μου ζωή δεν έχει καμία σχέση με το τι κάνω στην επαγγελματική.

Έχει αυτό κάποια επίδραση στο ότι είμαι δήμαρχος, ότι μερικές φορές φορά βάζω ένα φόρεμα ή μερικές φορές βάφομαι;»

Το δημοσίευμα που βρίσκεται πίσω από την ιστορία καταδικάστηκε από έναν Δημοκρατικό γερουσιαστή της πολιτείας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι «λυπηρό και αηδιαστικό» το πώς αντιμετωπίστηκε ο κ. Copeland.

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και ένας σπουδαίος δήμαρχος που οδήγησε τη μικρή πόλη Smith Station στις δύσκολες στιγμές ενός καταστροφικού ανεμοστρόβιλου πριν από μερικά χρόνια».

Η νεκροψία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί αυτοκτόνησε. Για να μην το μάθει η γυναίκα του; Ο ίδιος λέει ότι η γυναίκα του ήταν μπροστά που ντυνόταν γυναικεία και έβγαζε τις φωτογραφίες άρα ήξερε το κουσούρι του. Για να μη το μάθουν οι δημότες; Αφού ο ίδιος είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες που ήταν ντυμένος γυναίκα σε κάποια ιστοσελίδα. Αφού εσύ ο ίδιος τις δημοσιοποιείς υποτίθεται ότι έχεις ξεπεράσει τον φόβο να μην μάθουν οι άλλοι για το κουσούρι σου. Αψυχολόγητα πράγματα. Μήπως αυτοκτόνησε για άλλον λόγο και βρήκαν την ευκαιρία οι λοάτκι να τον παρουσιάσουν ως θύμα που δεχόταν μπούλινγκ για την ομοφυλοφιλία του;

  2. ….Αυτός κατάλαβε τί έκανε και αυτοκτόνησε η ψ@ροκ@σέλα ο Κ@σσελ@κης δεν πτοείται με τίποτα.

  3. Σιγά. Επειδη δηλαδή τον έπαιρνε που και που αμέσως να τον βγάλετε π@@στη;

Comments are closed.