Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για Εύα Καϊλή: «Είδα ότι πήγε να ψηφίσει κι αυτή, ποιον θέλει να σώσει άραγε;»

Κοινοποίηση:
lianoa

Καλεσμένη στην εκπομπή Buogiorno με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Δευτέρας η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το ΠΑΣΟΚ μετά τις χθεσινοβραδινές εσωκομματικές εκλογές.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Είναι “παιδί του Σημίτη” ο Ανδρουλάκης και έχω εκφραστεί κατά καιρούς, τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Ναι μεν πήρε γύρω στο 30% αλλά από την άλλη υπάρχει και ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Στη συνέχεια τόνισε: «Παρακολούθησα το debate και δεν με κάλυψε σε πολλά θέματα, όπως η εξωτερική πολιτική. Ήδη ο κόσμος τον έχει κρίνει με ένα 30%. Θεωρώ ότι είναι ο πιο σκληρός πυρήνας ενός μεταλλαγμένου πια ΠΑΣΟΚ».

«Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, δεν χωράτευε. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω. Δεν θα κρίνω όσους είναι παρελθόν σήμερα. Θα σχολιάσω μόνο τους δύο μονομάχους, δεν μας αφορά τι ήταν και τι επικαλούντο ή τι αντιπροσωπεύουν. Εγώ δεν ψήφισα χθες, δεν μπορώ να στηρίξω ένα κόμμα που είναι εχθρικό ως προς την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα», συμπλήρωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Τον Ανδρέα τον επικαλούνται μόνο κάθε φορά που έχουν εκλογές, για να χτυπήσουν στο συναίσθημα. Ο Ανδρουλάκης αβαντάρεται από την κυβέρνηση και από ένα Δεξιό δημοσιογραφικό κοινό. Το 70% των νομοσχεδίων που κατέβασε η κυβέρνηση τα έχει ψηφίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα ψήφισε το 45%. Κάτι μου λέει αυτό. Πού τον κρατάει ο Μητσοτάκης; Γιατί είπε να σβήσουν όλα όσα έχουν γραφτεί στις συνομιλίες; Αν ήταν όλα εντάξει, θα έλεγε: ανοιχτά όλα τα χαρτιά μου. Για μένα αυτό είναι ύποπτο», σχολίασε αμέσως μετά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Και κάτι άλλο… είδα και την Καΐλή να πηγαίνει χθες να ψηφίσει. Ποιον θέλει να σώσει άραγε; Το βάζω κι αυτό στο τραπέζι, γιατί… Ανδρουλάκης είναι αυτός, έτσι», κατέληξε με νόημα στην τοποθέτησή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response