Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του

Κοινοποίηση:
50xronos-volos

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι ο 50χρονος δράστης του εγκλήματος που έγινε το βράδυ της Τρίτης κοντά στα “Αστέρια” Αγριάς, με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του θύτη.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια ο δικηγόρος του Μιχ. Βασιλικός ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία στον Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος είναι εργάτης γης, ενώ περιστασιακά απασχολείται και ως οικοδόμος. Έχει 3 παιδιά από πρώτο του γάμο και ένα παιδί από τον γάμο του με την αδελφή του θύματος. Ο 33χρονος ήταν ανεπάγγελτος και φέρεται να βίασε την μικρότερη από τις 3 κόρες του γαμπρού του. Τα άλλα δύο μεγαλύτερα κορίτσια δήλωσαν πως δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από το θύμα. Πάντως, η τοπική κοινωνία της Αργαλαστής μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον δράστη του φονικού.

Η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε μόλις χθες στον πατέρα της ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης γυναίκας του ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 8 ετών, ενώ από τα 12 έως τα 14 χρόνια της, την βίαζε. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει τους τελευταίους 8 μήνες (κατά πληροφορίες ζητώντας 3.000 ευρώ) πως θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της. Το βιντεοληπτικό υλικό των απειλών, θα το λάβει η αστυνομία από το κινητό της 18χρονης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΧΤΙΚΑ

  2. και που ξερουμε οτι τον σκοτωσε για αυτον τον λογο, η αν η κορη του του ελεγε την αληθεια. τοσα χρονια ο αλλος καλος ητανε;

  3. μπραβο στον αλβανο παληκαρο,πανω απολα η τιμη της πατρις οικογενειας και θρησκειας…εδω ο συριζοπασοκος κκενδουλος γονιος θα ζηταγε και μεριδιο απτο ολο εγκλημα

  4. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

Comments are closed.