Δαφνί: Το τραγούδι που σάρωσε στα Social Media

Κοινοποίηση:
tiktok-arhtro

Το κομμάτι «Είμαστε ένα βήμα πριν απ’ το Δαφνί» έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τους τελευταίους μήνες, κυρίως μέσω της πλατφόρμας TikTok. Οι χρήστες που αφιερώνουν έστω και λίγα λεπτά στην εφαρμογή είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν ακούσει αυτό το τραγούδι, το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς για πολλά χιουμοριστικά βίντεο.

 

Η δημιουργός του κομματιού, Νεκταρία Θεοδωρογλάκη, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την έμπνευση πίσω από το τραγούδι και τη σχέση της με τη μουσική βιομηχανία. Παρά την επιτυχία του κομματιού, η ίδια δηλώνει ότι δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τους λόγους πίσω από αυτή τη ραγδαία αύξηση της δημοτικότητάς του.

 

Έτσι γράφτηκε το τραγούδι που έγινε viral στο ΤικΤοκ

«Το “Δαφνί” γράφτηκε τον Οκτώβριο του 2016. Ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου, όταν μου ήρθε ξαφνικά η έμπνευση. Το τραγούδι είναι ερωτικό και μιλάει για τον σεβντά», αποκάλυψε η δημιουργός του και στη συνέχεια σχολίασε την επιτυχία που απέσπασε μέσω των social media.

«Η επιτυχία του κομματιού ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου, όταν μέρος του ανέβηκε στο TikTok. Στις 31 Αυγούστου άκουσα ξαφνικά τη φωνή μου στο TikTok και ξεκίνησα να βλέπω τα βίντεο», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι το κομμάτι μπορεί να το βρει, πλέον, όποιος θέλει και στο Spotify.

Μάλιστα, η σχέση της με τον κόσμο της μουσικής δεν ξεκίνησε τώρα. «Γραφώ μαντινάδες και στίχους από μικρή ηλικία. Έχω στο συρτάρι διαφορά χιουμοριστικά τραγούδια και περιμένω τη συνεργασία με έναν αξιόλογο τραγουδιστή. Έχω κάνει μαθήματα κιθάρας σε ωδείο», πρόσθεσε η καλλιτέχνιδα.

«Ακούω το “Δαφνί” από τα παιδιά που περνάνε και πηγαίνουν σχολείο. Ο γιος μου και οι φίλοι του τραγουδάνε το “Δαφνί” στο διάλειμμα και γελάνε. Μου αρέσουν πολύ όλα τα βίντεο που έχω δει στο TikTok», τόνισε η Νεκταρία Θεοδωρογλάκη.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response