Δείτε ένα από τα υπερόπλα που έχει η Χαμάς στα χέρια της (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
torpili

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς, σκηνές από το υπερόπλο που διαθέτει και δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα στον πόλεμο με το Ισραήλ.

Πρόκειται για μια αυτοσχέδια καθοδηγούμενη τορπίλη που έχουν στα χέρια τους οι ταξιαρχίες Al-Qassam και θα χρησιμοποιήσουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν πας καλά ανοσιούργε. Πως εξισώνεις Φιλική εταιρία με Χαμάς; Καμμία απολύτως σχέση. Εσφαξε η Φιλική Εταιρία νήπια στα κρεββατάκια τους; Χρησιμοποίησε τα γυναικόπαιδα για ασπίδα τους; Η Χαμάς είναι η χείριστη τρομοκρατική οργάνωση που ενεφανίσθη ποτέ επί της γης. Χέστηδες και με απέραντη βλακεία. Τέλος πάντων, αιωνία τους η μνήμη. Μετά να δούμε ποιός θα πάρει σειρά. Εσύ πάντως να συνέλθεις.

    1. Μήπως νομίζεις ότι οι απελευθερωτικοι αγώνες γίνονται με προσφορά παγωτού στον βάρβαρο κατακτητή; Αν πάρεις δεις τα τουρκικά βιβλία Ιστορίας,πως γράφουν και χρωματίζουν για “βαρβάρους,αιμοσταγείς δολοφόνους” τους Επαναστάτες του 1821 θα το δεις.Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.

  2. Όλη η ιστορία στην υπόθεση είναι να μην εμπλακεί φανερά η Περσία. Αυτό να λέμε γιατί αλλιώς θα γίνουμε μύλος.

  3. ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΧΑΜΑΣ? ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?.

  4. Ναι αλλα η χαμας θυσιαζεται με τη ζωη τους για να εχουν και οι παλαιστινιοι ενα χωρο να ζουν σαν ανθρωποι για να μπορουν να προοδευσουν οσο μπορουν. λιγο ειναι?

    1. Ποιος το λέει αυτό; Η Χαμάς χρησιμοποιεί τους Παλαιστινίους με τον πιο απαράδεκτο τρόπο.Ξύπνα αγόρι μου, ξημέρωσε. Αν οι Αραβικές χώρες ήθελαν ήδη η Παλαιστίνη θα ήταν κράτος.

  5. Πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει ζωντανό ούτε ένα μέλος της Χαμάς . Απλά δεν θα υπάρχει Χαμάς. Τους Παλαιστίνιους να σκεφτόμαστε μόνο που χρησιμοποιήθησαν τόσο βάναυσα από την Χαμάς και υπέστησαν όλες τις συνέπειες.

    1. Μήπως νομίζεις ότι οι απελευθερωτικοι αγώνες γίνονται με προσφορά παγωτού στον βάρβαρο κατακτητή; Αν ήσουν κοπέλα που σε πνίγουν-ειτε κατά πρόσωπο είτε με chokehold-ασφαλως θα έσπαγες τον θανατερο κλοιό και ν’αρχίσεις στο ξύλο τον επίδοξο κακούργο. Η κοπέλα ευτυχώς εδώ είναι η Χαμας. Επειδή έχει αποκαλυφθεί,ότι εδώ και χρόνια ο στόχος των Εβραίων είναι ο εκτοπισμός απάντων των Παλαιστινίων,και η εξορία τους σε άλλες χώρες.
      Επίσης ευτυχώς ότι η Χαμας είναι το ίδιο με την δική μας,την Φιλική Εταιρεία που είχε οργανώσει την ένοπλη Εθνεγερσία του 1821.

Comments are closed.