Δείτε βίντεο: Κάτοικοι του Έβρου ζεσταίνουν γάλα για μωρό λ@θρομετανάστη

Κοινοποίηση:
1

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παραδίδουν οι κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι τόσες μέρες στέκονται στο πλάι των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, βοηθώντας τους και παρέχοντάς τους ό,τι χρειάζονται, αλλά και στο πλάι των μεταναστών και των οικογενειών τους.

Κόντρα στην εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει ο Τούρκος πρόεδρος με σωρία από ψευδείς ειδήσεις, οι κάτοικοι του Έβρου, δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των κατοίκων των Φερών που έτειναν χείρα βοηθείας σε μετανάστες και ζέσταναν γάλα για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ !!!!!ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ !!!!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ?????ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!! Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????? ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ !!!!!!

  2. Ναι ταιστε το φιδι τον χειμωνα για να μας φαει το καλοκαιρι…..Ειμαστε ψυχοπονιαρηδες σαν λαος και ενω αυτο ειναι ενα προσον που δειχνει οτι ειμαστε ανωτερα ανθρωπινα οντα…ταυτοχρονα ομως αυτο καποιες φορες ειναι και μειον …Ολο αυτο που ζουμε τωρα και που θα ζησουμε στο μελλον δυστυχως πολυ χειροτερες καταστασεις, ειναι γιατι δειξαμε με το φιλοτιμο που μας διακρινει ανοχη …Δυστυχως τα συνορα μας δεν μπαζουν μονο τα τελευταια 5 χρονια…το ξερουμε ολοι το ποσο εχει αλλαξει η ελλαδα τις τελευταιες δεκαετιες …και για ολο αυτο ευθυνεται η εισβολη απο αλβανους γεωργιανους βουλγαρους και ολο το ανατολικο μπλοκ που εφεραν μαζι τους και την “κουλτουρα” της μαφιας…Και εμεις ημασταν “ελα μωρε καημενος ο ενας καημενος και ο αλλος” Εχουν περασει 30 χρονια και ακομα εξακολουθουν να ειναι Νο 1 εγκληματιες…Σκεφτειτε τωρα τι εχει να γινει με τους απογονους απο την διασταυρωση “νεφελιμ” με “ουμπα λουμπα”

  3. Τα ίδια κάνανε και στην Μυτιλήνη. Τους δίνανε γάλα, μπισκότα, κρουασάν, οι καημένοι και οι καημένοι και τώρα που έχουνε το αγγούρι στον κώλο αναρωτιούνται πώς διάολο τους μπήκε. Έλα ντε! Συνεχίστε εκεί στον Έβρο μέχρι να σας μπει καλά το αγγούρι στον κώλο. Άντε μαλάκες. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας αλλά 2-3 ανθρώπους και με ένα πιάτο φαί, όχι εκατομμύρια από την Ασία και την Αφρική και να στοιχίζει ο καθένας στους Έλληνες 1000 ευρώ τον μήνα (βάλτε νοίκι, φαί, περίθαλψη, ηλεκτρικό και 500 ευρώ τον μήνα επίδομα μαζεύεται 1000 ευρώ τον μήνα ο καθένας). Να δώσω ένα πιάτο φαί σε κάποιον που πεινάει βεβαίως να δώσω, αλλά να δίνω 1000 ευρώ το άτομο κάθε μήνα στην μισή Ασία και στην μισή Αφρική, αυτό δεν είναι αλληλεγγύη αυτό είναι μαλακία.

  4. Αρχίσατε πάλι πονοψυχοι θυμάστε τις γιαγιάδες στη Λέσβο δεν χρειάζεται να λυπάστε αυτούς που μας μισούν και έφεραν τόσα κακά στην πατρίδα

  5. Αρχίσατε πάλι πονοψυχοι θυμάστε τις γιαγιάδες στη Λέσβο δεν χρειάζεται να λυπάστε αυτούς που μας μισούν και έφεραν τόσα κακά στην πατρίδα

  6. σιγα μν τους ταισουμε κιολας. Ειδαμε η ανθρωπια μας σε τι σημειο μας εφτασε. Οχι ουτε σταγονα. Τα δικα μας τα παιδια οταν πεινανε τα Ελληνοπουλα το ψωμι τους τους το παιρνουν οι αλλοδαποι. Ουστ!!!!

  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΑΥΤΟΙ,ΜΟΛΙΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

Comments are closed.