Δείτε γιατί ο Γέροντας Παΐσιος υποστήριζε ότι οι Άγγλοι θα διαλύσουν την Ευρωζώνη

Κοινοποίηση:
1

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην Ευρωπαική Ένωση και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια, όμως ο Αγιορείτης μοναχός, ο γέροντας Παΐσιος, είχε μιλήσει προφητικά για τη διάλυση της ονομαζόμενης τότε  ΕΟΚ.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν…».

Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως: «Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι …Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι …όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Παΐσιος ο Αγιορείτης (1924-1994), κατά κόσμον Αρσένιος Ενζεπίδης, ορθόδοξος μοναχός, που ανακηρύχτηκε άγιος από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών τον Ιανουάριο του 2015, γεννήθηκε να έχει υψηλή διαίσθηση που λέγετε ενόραση σε κατάσταση ηρεμίας με το “κοινό σύμπαν” ή αλλιώς “παράλληλη διάσταση”. Εκεί υπάρχει του καθενός η προβολή και το “κοσμικό πρόγραμμα”, το παρελθόν και το μέλλον περιληπτικά, όπως και καταγεγραμμένο τι είναι ο καθένας σαν ψυχή και χαρακτήρας και τι έχει κάνει και θα κάνει στη ζωή περίπου. Όπως και μπορείς εφόσον και εάν διαθέτεις την ενόραση και εκπαιδευτείς, να εξέλθεις στο “αστρικό κόσμο” και να κάνεις ότι και η ηθοποιός Barbara Streisand που ισχυρίζεται ότι συμβαίνει σε αυτήν αυτό, που σημαίνει βλέπεις που είναι κάποιος και τι κάνει στη δική μας διάσταση σε οποιοδήποτε σημείου του κόσμου.

    Όποιος γεννηθεί έτσι φυσικά δεν είναι “άγιος”, τότε πρέπει να ανακηρυχθεί “άγιος” και ο διαισθητικός Γεώργιος Καραφουλίδης, για όσους τον έχουν επισκεφτεί στη Αθήνα γνωρίζουν ότι διαθέτει αυτή ενόραση, μέσα σε αυτούς και πολλοί διάσημοι, όπως η Ελένη Μενεγάκη. Όπως και η Ελένη Κικίδου (1925-2006) Αθήνα , Θεσσαλονίκη “Χριστόφορος” Τσιραμπίδης και η σύζυγος του καταγόμενοι από Κωνσταντινούπολη (απεβίωσαν, διέθεταν και οι δύο την ενόραση, και ήταν γνωστότατοι στη Θεσσ/κη σε πάρα πολλούς ντόπιους κάτοικους), και ο “Ξανθός Μάγος”, ταχυδακτυλουργός, θηριοδαμαστής, mentalist, παρουσιαστής προγραμμάτων θεάματος στο Las Vengas ΗΠΑ, κατά κόσμον Γρηγόρης Παπαϊωάννου, τώρα συνταξιούχος και κάτοικος στη Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, πρέπει να ονομαστεί “άγιος”, για όσους έχουν δει το ντοκιμαντέρ για αυτόν στο YouTube ”Ο Ξανθός Μάγος: Όταν το show τελειώσει” και επίσης τη τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Πακέτο” 8-6-2017 που έλαβε πακέτο ως καλεσμένος και εκεί ζωντανά “είδε με την ενόραση/διαίσθηση” και μάντεψε το καλεσμένο.

    1. Μαστορα!!! εχεις καψει φλατζες ,λαδια ,και εχουν αρπαξει τα κουζινετα σου και ο εκκεντροφόρος σου!!!

  2. Ως τωρα λεγατε θα μας βοηθησουν οι ρωσοι
    Αφηστε ησυχο τον αγιο παισιο και οτι βλακεια σκεφτεστε την ειπε ο αγιος παισιος

Comments are closed.