Δείτε ζωντανά το διάγγελμα Μπάιντεν για το Ουκρανικό ζήτημα

Κοινοποίηση:
μπαιντεν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προχωρά σε νέο διάγγελμα και είναι η πρώτη του δημόσια αντίδραση μετά την άκρως επιθετική κίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία έχει κάνει το ενδεχόμενο ενός πολέμου να είναι πια το πιθανότερο.
Ο Τζο Μπάιντεν αναφέρεται πρώτη φορά στην απόφαση του Πούτιν να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ, με την κατάσταση να είναι πια έκρυθμη.

Ο Λευκός Οίκος ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες να μιλά επισήμως για ρωσική «εισβολή» στην Ουκρανία, ενώ τα… τύμπανα του πολέμου καλά κρατούν, με τον Πούτιν να ζητά -και να παίρνει φυσικά- το πράσινο φως από το κοινοβούλιο για τη χρήση του ρωσικού στρατού και στο εξωτερικό!

Δείτε το διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αμερικανακι παρε φορα και ελα με την οπισθεν μιλατε εσεις για εδαφικες ακεραιοτητες την στιγμη που εσεις εχετε αιματοκυλησει ολη την γη που ειναι ρε χαμενα υποκειμενα οι κυρωσεις για την κυπρο που ειναι οι εεδαφικες ακεραιοτητες που σεβαστηκατε στο ιρακ την συρια το αφγανισταν και σε αλλα μερη που καταστρεψατε και μην ξεχναμε και την γιουγκοσλαβια με τηνσυμμορια σας που την βομβαρδιζατε νυχθημερον μην μιλατε λοιπον χαμενοι. σιγα που η ρωσια αποτελει απειλη για την διεθνη ειρηνη μεχρι σημερα εχουμε δει εσας σαν μονιμη απειλη για την παγκοσμια ειρηνη παντου χωνετε την μυτη σας θρασυτατα σκουλικια και ειστε δολοφονοι κατ εξακολουθηση βουλωστε το λοιπον και βαζετε ολοι κυρωσεις θα του κανετε τα τρια δυο

Comments are closed.