Δείτε τι ώρα είναι οι συγκεντρώσεις και η πορεία σήμερα για το Πολυτεχνείο

Κοινοποίηση:
πολυτεχνειο

Από τη Δευτέρα πλήθος κόσμου προσέρχεται στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των πεσόντων. Οι τριήμεροι εορτασμοί μνήμης κορυφώνονται σήμερα.

Η μεγάλη πορεία θα ξεκινήσει από το Πολυτεχνείο και θα ολοκληρωθεί μπροστά στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) καλούν στην πορεία στις 16:30 στα Προπύλαια. Την ίδια ώρα έχουν απευθύνει κάλεσμα το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία.
Άλλοι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας καλούν σε προσυγκέντρωση στις πύλες του ΕΜΠ στη 1 το μεσημέρι.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος επίσης στις 16:30, ενώ στις 15:30 το ΜέΡΑ25 και η Νεολαία του, στις 14:30 η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ), η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού και η ΚΕΕΡΦΑ.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνει η προσυγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 15:00 και στις 14:00 της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας.

Η προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στις 16:00 στη συμβολή των Σταδίου και Αιόλου (Χαυτεία), και, τέλος, του ΚΚΕ(μ-λ) στις 15:30 στη Σταδίου στο ύψος της Χρήστου Λαδά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ…

Comments are closed.