Δείτε τον καράφλα! Δείτε τι κοιτάει ο Δένδιας στο τάμπλετ του την ώρα που ξεπουλούσαν την Μακεδονία. Δεν ντρέπεσαι ρε… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
δενδιασ

Όταν μιλούν οι αγορητές στην Βουλή, ο κύριος αυτός…διαλέγει ρολόγια στο τάμπλετ του
1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο μεγαλομασόνος συμπατριώτης μου, πρέπει να παει σπίτι του. Επειδή η ΝΔ είναι μονόδρομος στις επόμενες εκλογές, μεγάλη προσοχή στο ποιους θα ψηφίσουμε να μπουν στη Βουλή. Ο Μητσοτάκης δεν είναι αξιόπιστος και για αυτό πρέπει να επιλέξουμε καλά στελέχη που θα τον ελέγχουν.

    1. Δεν είναι ακριβως συμπατριώτης σου αγαπητη συνελληνιδα Κωνσταντινα, συντοπιτη μπορεις να τον αποκαλεσεις, Το περιοδικο του Κ.Ι.Σ. σε αρθρο του (το εχει δημοσιευσει και το Μακελειο παλαιοτερα) για τα εξελληνισμένα επιθετα των εν Ελλαδι Ισραηλιτων ανεφερε συν τοις αλλοις και τις εν Κερκυρα οικογενειες που αλλαξαν τα επιθετα τους, μια εξ αυτων είναι η οικογενεια Ντεντε σε Δενδια…..αν ψεύδονται ψεύδομαι κι εγω….αλλα είναι και η θεση του ως πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογενειας Ροτσιλντ (που διατηρεί και μια επαυλη σε 800 στρεματα γης στο πανεμορφο νησι της Κερκυρας) Τυχαιο??? Δεν νομιζω. Φουλ νεοταξιτης είναι, όπως είναι και η συντριπτικη πλειοψηφια των “εθνο-πατερων”, στα ….παλαιοτερα λοιπον των υποδημάτων,( δεν νομιζω βεβαια πως παλιωνουν παπούτσια σε τέτοιους κομψευαμενους κυριους…μονο στον λαουτζικο ) του το Ελληνικο εθνος, η Μακεδονια μας και ο Ελληνικος λαος και οι θυσιες των πατερων και των παππούδων….Γιατι λοιπον να μην κοιταζει πολυτελεστατα ορολογια???? το ταμπλετ… επιτρεπεται στο περιστυλιο της βουλης, για να περασει και η ωρα, αφου μαλλον δεν λεγονται σοβαρα πραγματα, στο περιστυλιο της Στοας όμως απαγορευται, και εκει υποθετω θα διδει την δεουσα προσοχή ο κ.Δενδιας….

  2. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?? ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΛΙ ΤΟΥ .

Comments are closed.