Δειτε τι κάνουν οι ανίκανοι στη Λάρισα! Κλείνουν τα σχολεία για “ψύλλου πήδημα”!Τηλεκπαιδευση εν μέσω… “Καλοκαιρίας”!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
larisa-goneis1

Δεκάδες οι καταγγελίες γονέων που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τηλεκπαίδευση για τα παιδιά τους – «Η επιλεκτική ανικανότητα του κράτους χτύπησε και στα σχολεία»
«Ως εδώ» λένε οι γονείς στη Λάρισα στην «επιλεκτική ανικανότητα» του κράτους, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να ξεκινήσουν τα σχολικά μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης στην πολύπαθη Θεσσαλία.

Η Ένωση Γονέων Λάρισας πραγματοποίησε νωρίτερα κινητοποίηση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με τους γονείς να εκφράζουν ιδιαίτερο προβληματισμό για την τεράστια διαταραχή της σχολικής καθημερινότητας, αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει κανονικά η σχολική χρονιά.

Εκφράζουν, παράλληλα, ότι οι μαθητές πρέπει να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, αποκαλύπτοντας ότι δεκάδες γονείς έχουν καταγγείλει πως τα παιδιά τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.

«Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί δεν έχουν ανοίξει τα σχολεία κανονικά και έχουν ανοίξει μέσω της τηλεκπαίδευσης. Οι δικές μας οι ανάγκες δεν βρίσκονται σε προτεραιότητα. Δεν έχουν πάρει τα παιδιά μας βιβλία», αναφέρει ο Γιάννης Παναγιώτου, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Λάρισας.

Η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τηλεκπαίδευση «σε περιοχές που δεν έχουν ρεύμα στο επίπεδο της Θεσσαλίας, άλλες που δεν έχουν τηλεφωνική σύνδεση και ίντερνετ», περιγράφει ο ίδιος.

«Αναρωτιόμαστε πότε τα δικά μας τα παιδιά θα βηματίσουν ταυτόχρονα με τα άλλα παιδιά στην υπόλοιπη Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Παναγιώτου, «η επιλεκτική ανικανότητα του κράτους έχει χτυπήσει και στα σχολεία».

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως «αφού μας έπνιξε πρώτα με τις πλημμύρες, τώρα τα ίδια τα σχολεία δεν είναι δυνατό να λειτουργήσουν».

Οι γονείς ζητάνε να σταματήσει σε κάθε περίπτωση η τηλεκπαίδευση γιατί «δεν είναι δυνατόν, με κάθε νεροποντή που θα συμβαίνει το χειμώνα να έχουμε αυτό το πλαίσιο», αλλά και να παρθούν από όλους τους «κρίκους» του κράτους όλα τα απαραίτητα μέτρα για τα σχολεία.

«Είναι τραγελαφικό να παλεύουμε να συνδέσουμε τα παιδιά για “τηλεαγιασμό” εν μέσω καλοκαιρίας», αναφέρει από την πλευρά του ο γραμματέας της Ένωσης Γονέων Λάρισας, Γιώργος Καρπέτας, αναρωτώμενος «γιατί έκλεισαν τα σχολεία αφού όλοι συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει λόγος;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το θεμα ειναι να κονομανε να καθονται να μην δουλευουν οι αμορφωτοι στην πλειοψηφια ετσι κι αλλιως ..5 μηνες διακοπες

  2. τελικα ο ρωμιος δε βαζει μυαλο δεν.καταλαβαινει οτι αυτο ειναι προσωρινο δηλαδη πρεπει να χασει μαθημα το.παιδι αφου εδω μπορει να πλυμηρισει το συμπαν .τα παραπονα σας στο γιαχβε ..αλλα συνηθως αυτοι οου φρεναρουν τις λυσεις που δινει η τεχνολογια ειναι κυκλοι ταλιμπανρθοδοξοι η σταλινικοι γαβγιζουν ολη την ωρα οχι ταυτοτητες οχι εκεινο οχι τα αλλο ..

  3. αλλος καραγκιοζης το προβλημα του ειναι ο αγιασμος εκει κολημενοι.με τα εβραικα η ευρωπη προχωρα κ οι κουμουνιστοφασιστες πως θα τη σκαμπουλαρουν

  4. εγω σπουδαζω μεσω λαπτοπ στο πανεπιστημιο στη γερμανια κ ολα πανε μια χαρα ο ρωμιος δε μπορει??

    1. ΦΙΛΤΑΤΕ Ο ΡΩΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ.

    2. Τότε κλειστείτε όλοι μέσα σε ένα δωμάτιο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή τάμπλετ ή κινητού και ζείστε έτσι την άχαρη ζωή σας από δω και πέρα!!! όμως τα παιδιά και η έρμη οικογένεια και η έρμη παιδεία και η έρμη πατρίδα τί φταίνε???!!!!! Δεν βάλατε ακόμη μυαλό μετά από τα εγκληματικά λάθη επί κορωνιιού???!!!!!!!!!!!!!!

    3. Σιγά ρε μουλε εσύ, θες και σπουδές απ τα lidl κιόλας!! Όλα πάνε μια χαρά στο μυαλουδακι σου το μικρό.

Comments are closed.