Δελτίο Τύπου για την εκλογή του Εμμανουήλ Καλαϊτζιδάκη ως Γενικού Γραμματέα του Αντινεοταξικού Κινήματος «ΠΑΝ.ΔΗΜ.ΙΑ.»

Κοινοποίηση:
palaioxristianos_0

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, να καλωσορίζουμε στην 5Μελή Ηγεσία του Αντινεοταξικού Κινήματος «ΠΑΝ.ΔΗΜ.ΙΑ.», και μάλιστα ως Γενικό Γραμματέα, τον κύριο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Γνωρίσαμε τον Μανώλη όταν βρέθηκε -άθελά του- στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αγωνιζόμενος να κρατήσει την συνοχή της οικογένειας του, απέναντι στην λυσσαλέα επίθεση ΜΜΕ και (παρα)κρατικών υπηρεσιών να υφαρπάξουν τον υιό του.

Συμπαρασταθήκαμε έμπρακτα ως οφείλαμε στην οικογένεια με σωρεία ενεργειών και έπειτα από 6 μήνες κρίναμε ότι ο Μανώλης μπορεί να συμβάλει συνολικά στον αγώνα της κοινωνίας να αντισταθεί οργανωμένα, όπως κάνει το Αντινεοταξικό Κίνημα ΠΑΝελλήνια ΔΗΜοκρατική ΙΑχή!

Σήμερα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και η Σεβαστή Κανάκη, δίνουν ξανά τον ίδιο αγώνα, αυτή την φορά για να προστατέψουν το νεογέννητο παιδί τους, ενώ οι Έλληνες υφίστανται την αυθαιρεσία των (παρα)κρατικών υπηρεσιών του Καθεστώτος Μητσοτάκη σε κάθε έκφανση της ζωής τους.

Επισκέψου τον ιστότοπό μας pandimia.com ή τoν υπό κατασκευή νέο μας ιστότοπο antineotaksiko-kinima.gr για περισσότερες πληροφορίες και στήριξε ως Μέλος με την παρουσία σου ή έστω οικονομικά τον αγώνα μας.

Αντινεοταξικό Κίνημα «ΠΑΝ.ΔΗΜ.ΙΑ.», Πέμπτη 19/9/2024

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response