Δεν … Χαμπ- άριασε η ΑΕΚ και μπήκε με το δεξί στο νέο BCL (80-71)

Κοινοποίηση:
ΑΕΚ

 

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ Betsson BC ξεκίνησε με το δεξί το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι!

Με τον 25χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ να πραγματοποιεί απίθανη εμφάνιση, η «Ένωση» επικράτησε δίκαια με σκορ 80-71 της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στη «Sunel Arena», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Basketball Champions League!

Παρά το γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό, αλλά και πνευματικό πρόσωπο, έχοντας σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα το πάνω χέρι στο σκορ. Στο φινάλε ωστόσο, χρειάστηκε να βγει μπροστά ο Χαμπ που με δύο μεγάλα τρίποντα – το ένα μάλιστα ήταν και γκολ φάουλ – στα τελευταία 87 δευτερόλεπτα, ξεκόλλησε από το +4 την ομάδα του, χαρίζοντάς της το ροζ φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, ο Αμερικανός άσος ολοκλήρωσε το ματς με 28 πόντους (7/12τρ.), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χάντερ Χέιλ, ο οποίος μέτρησε 16 πόντους (4/8τρ.) και 4 ριμπάουντ, όπως και ο Γκραντ Γκόλντεν που είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Επόμενο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους», αυτό του ερχόμενου Σαββάτου (05/10) στη Θεσσαλονίκη και το «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη, στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response