Δεν έβγαλαν τον Άδωνη Γεωργιάδη σε μία τηλεοπτική εκπομπή και… έπαθε στέρηση

Κοινοποίηση:
ADONIS-NEVRA

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης το τερμάτισε, αυτός έχει λίγο ακόμη…

Ο υπουργός Υγείας που περιοδεύει κάθε μέρα από κανάλι σε κανάλι και έχει άποψη για τα πάντα, από την ακρίβεια στη φέτα έως την ανύπαρκτη Ψίμυθο, έκανε δημόσια παράπονο επειδή το Mega, μία φορά του είπε «όχι».

Συγκεκριμένα όπως γράφει ο ίδιος ζήτησε «εάν θα ήταν δυνατόν, να υπάρξει εκεί ζωντανά μία δική μου παρέμβαση, ώστε να ακουστούν και οι θέσεις του Υπουργείου Υγείας επί των καταγγελλομένων. Δεν χώραγε όμως κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά τους, οπότε αναμένω την πρόσκλησή τους, όποτε το κρίνουν σκόπιμο».

Μάλιστα, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και δεν πάρουν το μήνυμα, βάζει στο τέλος τα ονόματα της Ράνιας Τζίμα (@RaniaTzima) και του Σταμάτη Μαλέλη (@stamatismalelis) ώστε να το δουν.

Να έχουν παράπονο από τα κανάλια άλλοι πολιτικοί, θα το καταλαβαίναμε. Αλλά και ο Αδωνης; Ο Αδωνης;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κοιτάτε μωρέ τι άνθρωποι κυβερνάνε!! Κι αν δεν είμαστε βλάκες που τους ανεχόμαστε, τότε τι είμαστε!!!
    Δεν πάει να πουλήσει κανένα βιβλίο στην Ομόνοια που το κατέχει το επάγγελμα;
    Γιατί για πολιτικός δεν …
    Ένα κανάλι μόνο κάνει αντιπολίτευση κι αυτό αργά το βράδυ μια εκπομπή όλη κι όλη, κι αυτό με μποϊκοτάζ στην αναμετάδοση π.χ. το ΕΝΑ Λαμίας πάντα σχεδόν κόβει ή την αρχή ή το τέλος.

  2. ειναι γνωστο στη πιατσα το παθος του Αδωνη να θελει να βγαινει στον τηλεοπτικο φακο…ο αποκλεισμος του ειναι και η μεγαλυτερη τιμωρια που μπορεις να του κανεις..

  3. o κοσμος τον σιχαινεται, ποιο καναλι ειναι τρελο να τον ξαναβγαλει σε πανελ? Για να πανε τα νουμερα του στα ταρταρα?

    1. Μα τα καναλια το μονο που τους νοιαζει ειναι το δραμα και η εντυπωση. Φωνες, τσακωμοι, αγενεια και αλλα. Οπως το συμβαν του Κασιδιαρη με την Κανελλη στον Παπαδακη. Ταχα ο Παπαδακης σηκωθηκε να τους χωρισει και οσο εδειχνε οτι προσπαθουσε να επεμβει τοσο καθοταν ακινητος η και απομακρυνοταν διακριτικα.

Leave a Response