Δεν έκανες το εμβόλιο Σωτήρη, τι φοβάσαι; Τσιόδρας: Εμφανίστηκε στην Βουλή με διπλή μάσκα προστασίας!

Κοινοποίηση:
1

Με μια μαύρη διπλή προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος φορούσε μία χειρουργική και μία υφασμάτινη μάσκα μέχρι και τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα της Γερουσίας για να μιλήσει στους βουλευτές – μέλη της Επιτροπής.

1 2 3

Ο καθηγητής έδωσε στοιχεία και τα πλήρη δεδομένα για την εικόνα της πανδημίας στη χώρα.
Υπογράμμισε ότι είναι πάρα πολλά τα ενεργά κρούσματα κι ότι δυστυχώς υπάρχει μεγάλη αύξηση στην Αθήνα.

«Η Αττική χρειάζεται ειδική προσοχή» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ εξέφρασε μεγάλη ανησυχία και για την Αχαΐα αλλά και το Λασίθι.
Ειδικότερα για την Αττική είπε ότι σημειώθηκε αύξηση κρουσμάτων κατά 81% στον βόρειο τομέα, 67% στον κεντρικό τομέα και 123% στη δυτική Αττική με μέσο όρο ηλικίας τους άνω των 40 ετών.

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι «ο ιός ξεφεύγει από τα μέτρα και προσπαθεί να βρει τρόπο να παραμείνει, είναι εδώ και θα πιέσει κι άλλο».
Παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία για το σύνολο της επικράτειας είπε ότι η περιοχή της Ηπείρου εμφανίζει την καλύτερη εικόνα κι ευχήθηκε αυτό να παραμείνει ως έχει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τριπλή καποτα και σκούφο να βάλει το παλιόμ@υνι.

  2. Ποιος σας είπε πως όποιος κάνει το εμβόλιο δεν θα φοράει μετά μάσκα και δεν θα μεταδίδει τον ιό; Ο Ιωαννίδης ή ο μπακάλης της γειτονιάς που ξέρει και περισσότερα ακόμη; Με το εμβόλιο δεν νοσείς όχι δεν μεταδίδεις. Το εμπεδώσατε τώρα ή ακόμη;

  3. ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

  4. τα στοιχεία σου κύριε καθηγητά είναι τόσο αληθινά όσο και οι δημοσκοπήσεις!!! εκεί την καταντήσατε μασόνοι την ιατρική!!!!!

  5. Έβαλε την ίδια μάσκα με τον Εμ, Μακρόν… ο ”κοπυ-παστε”-λοιμωξιολόγος της ΝΤΠ… ο μπουρτζοβλαχοφανέλας του Μαξίμου που θέλει να γίνει (με ”εκβιασμούς”) και ”ΥΠΟΥΡΓΟΣ”…. άἱ σιχτίρ ”κυρ Σωτήρη μου”… παλιο-μουσίτσα ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ της ”ιατρικής” που έχεις πάθει ψύχωση (εδώ και πολλά χρόνια…!!!) με το ”ΘΑΝΑΤΙΚΟ”!! Ακούς για ΘΑΝΑΤΟ και ηδονίζεσαι ρε παλιολεχρίτη!!! Που να μη σώσεις…..μωρή ΛΙΓΔΟΦΑΝΕΛΑ!!!!!

  6. Είναι επειδή το επόμενο μέτρο είναι η διπλή και τριπλή μάσκα μέχρι να σκάσουν όλοι.οσο ακολουθούν τα γίδια,υπάρχουν γιδοβοσκοι.

  7. Αυτός δεν ήταν που μας έλεγε πριν από ένα χρόνο ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα?

  8. ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ?
    ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ..

    1. προτιμω να ξαπλωσω κατω κατι αγραμματα γιδια σαν και σενα
      μπεεεεε

Comments are closed.