Δεν έμεινε ούτε «ψίχουλο»! Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν ουκρανικό κομβόι 20 φορτηγών που μετέφερε τρόφιμα και πυρομαχικά στο Κουρσκ

Κοινοποίηση:
καταστροφή ουκρανικού κομβόι στο Σούμι

Πριν λίγες ώρες στην περιοχή Βερκχνίαγια Συρόβατκα (Verkhnyaya Syrovatka) της ουκρανικής περιφέρειας Σούμι, τα ρωσικά στρατεύματα έπληξαν ένα μεγάλο εχθρικό κομβόι αποτελούμενο από 20 φορτηγά. Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε πριν λίγο και το σχετικό βίντεο της επίθεσης, το οποίο δείχνει συνολικά 3 ρωσικά πλήγματα κατά του ουκρανικού κομβόι.

Τα δύο πλήγματα πραγματοποιήθηκαν από ομοβροντίες ρωσικών συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων (MLRS), ενώ το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ένας ρωσικός επιχειρησιακός-τακτικός πύραυλος τύπου Iskander-M εξοπλισμένος με ισχυρά εκρηκτική κεφαλή.
Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος Iskander πλήττει με ακρίβεια τον εχθρικό στόχο, προκαλώντας καταστροφικές συνέπειες στο κομβόι των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Τα πρώτα δύο πλήγματα του ρωσικού στρατού δεν ήταν τόσο καταστροφικά, αφού τα βλήματα διασποράς που εκτόξευσαν οι εκτοξευτές της Μόσχας προσγειώθηκαν σε κοντινά χωράφια, πλήττοντας μόνο περιορισμένα τα φορτηγά του Κιέβου.

Το περιστατικό αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη στις μάχες του Κουρσκ. Εκτιμάται πως το εν λόγω ουκρανικό κομβόι μετέφερε πολύτιμες προμήθειες και πυρομαχικά για τους Ουκρανούς στρατιώτες που πολεμούν σήμερα επί ρωσικούς εδάφους. Στις 6 Αυγούστου φέτος οι χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες που εισέβαλαν στην ρωσική συνοριακή περιφέρεια του Κουρσκ ξεκίνησαν την επίθεση τους με αφετηρία του Σούμι της βόρειας Ουκρανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤ ΗΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡ ΑΤΗΣΗ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΡΩ ΣΥΝΗ ΑΜΗΝ+++

  2. Με το κουταλάκι τους μαζεύουν ο Iskander στο τέλος τους αφάνισε που ακούστηκε ανεφοδιασμός του εχθρού εντός Ρωσίας…

    1. Ναι ρε .Αν ερθουν σπιτι σου ληστες,φονιαδες ,βιασυες κρατα τους μεσα. ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΤΙΤΑΝΕΣ;;;;

    2. Αυτό γράφω ότι δεν τους άφησαν να έρθουν μέσα για ανεφοδιασμό, ήδη έχουν μπει χιλιάδες και θα πάρει μήνες μέχρι να τους στείλουν πίσω νεκρούς… ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΣΤΡΑΒΕ;;;;

Leave a Response