«Δεν ήταν αεροπλάνο, ούτε τζετ, ούτε ελικόπτερο» – Το αθόρυβο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ufo

Ένας ειδικός στα UFO, ο πασίγνωστος στους λάτρεις του μεταφυσικού, Σκοτ Γουόρινγκ, ανακάλυψε ένα ακόμη «εξωγήινο» φαινόμενο.

Αυτή τη φορά ήταν ο ουρανός πάνω από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όπου ο Γουόρινγκ μ’ ένα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube δείχνει ένα παράξενο αντικείμενο «που αλλάζει τα χρώματα του ουράνιου τόξου».

«Το ελλειπτικό αντικείμενο εθεάθη μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Αυγούστου, στο Λότον του Μίσιγκαν και σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που το κατέγραψε σε κάμερα, «δεν ήταν αεροπλάνο, ούτε τζετ, ούτε ελικόπτερο».

«Πολλαπλά χρώματα εκπέμπονταν απ’ αυτό. Δεν έκανε κανέναν ήχο, που τουλάχιστον μπορούσα ν’ ακούσω» αναφέρει ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

«Όταν ζουμάρει στο αντικείμενο, μπορώ να δω έναν εξαγωνικό δίσκο, που βγάζει ισχυρή λάμψη από το κέντρο του. Τα χρώματα ίσως εκπέμπονται επίτηδες για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων και να τους κάνουν να χαλαρώσουν» σχολιάζει ο ουφολόγος Γουόρινγκ.

«Αυτό που εννοώ» συνεχίζει «είναι ότι κάποια χρώματα είναι λιγότερο τρομαχτικά από κάποια άλλα κι αυτό βγάζει πολλά μωβ/βιολετί χρώματα, που θεωρούνται χαλαρωτικά και ότι βοηθούν στον διαλογισμό» αναφέρει ο Γουόρινγκ.

«Ξεκάθαρα, οι εξωγήινοι ήθελαν να τους δουν και να κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που παρακολουθούσαν» κατέληξε ο λάτρης του ανεξήγητου.

Ωστόσο, αρκετοί από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το βίντεο -η αυθεντικότητα του οποίου απομένει να εξακριβωθεί»- παραμένουν δύσπιστοι στους ισχυρισμούς του ουφολόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παντα σε αυτα τα βιντεο εχουν μαζι τους καμερες της εποχης 1990 αυτο μονο λέει πολλά…

Comments are closed.