Δεν αποκλείεται θρίλερ με τα μικρά κόμματα

Κοινοποίηση:
εκλογες

Ο Θωμάς Γεράκης (Marc), μίλησε στον ΑΝΤ1 προικονομώντας, σχετικά ερωτηθείς, ότι η είσοδος κάποιων κομμάτων στη Βουλή αλλά και ο τελικός αριθμός αυτών που θα εισέλεθει δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις.

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», είπε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Γεράκης.

Το πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή, όπως τόνισε, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή

Όπως τόνισε δεν αποκλείεται να δούμε «θρίλερ απόψε σχετικά με τα κόμματα που θα μπουν στην Βουλή και προς τον αριθμό και προς το ποια θα είναι αυτά».

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα» είπε ο Θωμάς Γεράκης σημειώνοτας ότι θα είναι ενδιαφέροντα τα στοιχεία που θα προκύψουν και για αυτήν την ψήφο, δηλαδή τί ψήφισαν όσοι δεν είχαν προσέλθει στις κάλπες του Μαϊου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κανένα…θρίλερ! Πέμπτο κόμμα οι “Σπαρτιάτες” ο ΗΛΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΕΕΕ……!

Comments are closed.