Δεν αφήνουν κανέναν! Συλλήψεις αλλοδαπών από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μέσα σε χωριό του Έβρου

Κοινοποίηση:
1

Ακόμη και οι ελάχιστοι που καταφέρνουν και περνούν συλλαμβάνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μάρτυρες σύλληψης δύο παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη χώρα έγιναν κάτοικοι του χωριού Καστανιές στον Έβρο.

Όλα έγιναν περίπου 300 μέτρα μακριά από το τελωνείο στις Καστανιές Έβρου. Δυο νεαροί άνδρες είχαν περάσει τα σύνορα και περπατούσαν στη μέση του δρόμου!

Πρόκειται για το κεντρικό δρόμο, όπου ομάδα αστυνομικών έκανε περιπολία για να απομακρύνει παρκαρισμένα αυτοκίνητα, καθώς από εκεί θα περνούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται από το πρωί στον Έβρο και νωρίτερα υποδέχτηκε την ηγεσία της Ε.Ε.

Όταν λοιπόν οι άνδρες της αστυνομίας είδαν τους δυο νεαρούς, τους σταμάτησαν και τους ζήτησαν να δουν τα χαρτιά τους. Αλλά δεν είχαν, αφού είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα.

Μοιραία, τέθηκαν υπό κράτηση…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ…..ΦΡΑΓΓΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΛΟΙ…..ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΙ ΒΟΑΤ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ…ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ ΠΛΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ !!

Comments are closed.