Δεν διάλεξε τυχαία τον Vance ως αντιπρόεδρο ο Τραμπ! Δείτε τι έλεγε για την Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Vance-vice-president

Ο Τζ. Ντ. Βανς (J. D. Vance) θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, εφόσον φυσικά ο Τραμπ επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Η επιλογή του 39χρονου Vance μόνο τυχαία δεν είναι, παρά το ότι εξέπληξε τα μίντια την περασμένη εβδομάδα.

Ο υπερσυντηρητικός Ρεπουμπλικάνος έχει πολλές φορές στο παρελθόν καυτηριάσει την πολιτική των ΗΠΑ και συλλήβδην του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό ζήτημα, κατηγορώντας τον Λευκό Οίκο πως ξοδεύει αμέτρητα δις δολάρια σε οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στον «σκουπιδότοπο» της Ουκρανίας.

Μιλώντας μάλιστα προ μερικών μηνών στον δημοσιογράφο, Tucker Carlson, ο Vance είχε αποκαλύψει κάτι που τα δυτικά μίντια και πολιτικοί αποφεύγουν να πουν:

«Η Ουκρανία έχει πέσει από τα 40 εκατομμύρια (που ήταν πριν από τον πόλεμο) στα 28 εκατομμύρια. Χιλιάδες νεαροί άνδρες, στην ακμή της ζωής τους, έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί ή ακρωτηριαστεί».

Ακόμα και χθες Σάββατο, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, την πρώτη μετά την απόπειρα δολοφονίας του, ο Vance εξύμνησε την πολιτική «αποφυγής εμπλοκής σε εμπόλεμες κρίσεις μακριά από τα σύνορα των ΗΠΑ»:

«Μερικές φορές φίλοι μου, απλά δεν μας αφορά»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οσοι νομιζουν οτι ο Τραμπ θα αφησει ασυδοτο τον τουρκοπουτιν ειναι βαθεια νυχτωμενοι

  2. Η πολιτική Τραμπ- Βανς θα είναι εσωσρεφής, η ΗΠΑ θα είναι λιγότερο ανακατεμένη σε πολέμους γιατι θά έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα διαδηλώσεις,φυλετικές ταραχές κλπ, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι θα υπάρχει ειρήνη στον κόσμο και ιδικά για την Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει την επεκτατικη νεοοθωμανική Τουρκία.

  3. Βαλε να δουμε και τι ελεγε για τον Τραμπ …Χα ΧΑ

Comments are closed.