ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚIΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡОΣΤΑΤΗ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕIΡOΤΕΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜIΑ ΘΛIΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣIΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟ

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Ωστόσο, πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά διαγνώστηκε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης, για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσηλείας του βασιλιά για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα διαφορετικό θέμα ανησυχίας. Οι επακόλουθες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του παλατιού και συμπληρώνεται ότι «η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε κύκλο θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γιατροί τον συμβούλευσαν να αναβάλει τις δημόσιες εμφανίσεις του».

Ωστόσο ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα εξακολουθήσει να ενημερώνεται για τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών ζητημάτων και παραμένει αρχηγός του κράτους, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει ότι «Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή της, διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν».

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση

Εξάλλου, ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση με καρκίνο, όταν έφευγε από το Clearance House, ύστερα από μια σύντομη συνάντηση με τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και σύμφωνα με τη Daily Mail, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Sandringham μετά την πρώτη θεραπεία του.

Ο Κάρολος και η Καμίλα χαιρετούσαν μέσα από το αυτοκίνητο που τους μετέφερε.

Αυτή η εμφάνιση έγινε, αφού ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο, μετά από μια 11ωρη πτήση από την Καλιφόρνια και εντοπίστηκε στο πίσω μέρος ενός οχήματος Range Rover, που πέρασε με μια μεγάλη συνοδεία μέσα από τις πύλες του Clearance House.

Το είδος του καρκίνου που έχει ο βασιλιάς Κάρολος

Δεν είναι σαφές ποια μορφή καρκίνου εντοπίστηκε, αλλά το Παλάτι ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει καρκίνο του προστάτη.

Ο καρκίνος στους νεφρούς, την ουροδόχο κύστη, αλλά και τον ουρητήρα, είναι επικίνδυνος και χρήζει άμεσης θεραπείας. Ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο σε ένα από τα προαναφερόμενα σημεία, εκτός και εάν έχει κάνει μετάσταση και για αυτό το Μπάκιγχαμ αποφεύγει τις περαιτέρω λεπτομέρειες και περιορίζεται μόνο στη διάγνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. αυτη η κωλοφαρα εχει ανακατεψει ολο τον πλανητη ειδικα η γρια που ευτυχως πεθανε αυτοι ευθυνονται και οι αλλοι οι αμερικλανοοβραιοι

  2. Και τι μας νοιάζει; νοιαζοταν όταν τον φυτευαν; δεν ευχόμαστε κανενός κακό μα δεν θα σκάσουμε κιόλας. Με την νέα τάξη πορεύεται.
    Ή νπιάστηκε κανείς τους όταν παλιά εκτελούσαν οι βρωμοάγγλοι τους Κυπρίους πατριώτες; και γιατί λένε μόνον για τους Τούρκους στην Κύπρο και δεν λένε πως είναι η Κύπρος τριζωνική;
    Κατά τα άλλα ζητούσε και χάρτινο καλαμάκι στην Κρήτη πριν χρόνια αυτός που ταξιδεύει με χίλια δυο τσιμπράγκαλα χωρίς να σκέφτεται το περιβάλλον.

  3. Οπως αναφέρει και ο ΛΟΥΚΗ ΛΟΥΚ παραπανω ο Κάρολος είναι ορθόδοξος καί έχει ιδιαιτερη αγαπη για την Ελλαδα και απαιτησε στο τελετουργικό της Στεψης του να συμπεριληφθεί καί βυζαντινή ορθόδοξη μουσική . Ως ιδιωτης επισκέφθηκε πολλές φορές το Αγιον Όρος και ιδιαίτερα τήν Μονή Βατοπεδίου .

  4. ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΤΑ MRNA ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ “ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ”

  5. ΚΟΥΙΖ:μια μ@υνογρια απο την νουμου βριζει βριζει και φωναζει μα τον πεο τωρα πια στον πρωκτο τηs λεει…δεν τον βαζει η πιπατρυπατσουτσουλομυτα..

  6. Κάτι που δεν ανέφερε κανείς.. Για να ξεκινά άμεσα θεραπεία σημαίνει πως ο όγκος δεν παίρνει χειρουργείο! Ασχημα τα πράγματα…!!

  7. Καρκίνο του εντέρου έχει και για αυτό δε το λένε! Θερίζει στους ανώμαλους ο καρκίνος του εντέρου, γιατί το έντερο υπάρχει για μια συγκεκριμένη λειτουργία και έχει φυσικά συγκεκριμένες αντοχές!! Άϊντε…..Αφέντρα του είναι η Καμίλα ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα ίδια και η άλλη γριά του Μακρόν, Αφέντρα είναι

  8. Ο Κάρολος είναι χριστιανός ορθόδοξος και φιλέλληνας. Όχι να τους παίρνει όλους η μπάλα για τις μαλακίες της μάνας του

  9. Μια παλαια παροιμια ελεγε Ποιανου ειναι αυτη η ενοια να την κανω δικια μου Ετσι και εμεις δεν κοιταμε τα χαλια μας εδω ο Καρολος μας νοιαζει

  10. “”ΠΑΓΚΟΣΜIΑ ΘΛIΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣIΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟ”” παγκοσμια???????????? συμπαντικη …καλεεε….. τι παγκοσμια??? ολο το συμπαν θα ανακατευτει….. ετοιμαστε τα εμπριμε ρουχα……. και τα νταουλια……

  11. Ας ευχηθούμε ότι θά ξεπεράσει τό πρόβλημα σύντομα, όπως καί εγώ τον καρκίνο στήν ουροδόχο κύστη πρό τριών ετών δύο φορές . Σεβαστείτε τον συνανθρωπο μας και πηγαίνετε να κάνατε καμια εξέταση όπως Υπέρηχο Άνω Κάτω Κοιλίας πού δείχνει τήν κατάσταση τών υδραυλικών μας .

  12. Κανένας βρετανός εργαζόμενος και κανένας βρετανός συνταξιούχος δεν ασχολείται με τον κηφήνα Καρολο Ο κόσμος έχει αγανακτησει με το ΝHS σύστημα υγείας που με παλιές μεθόδους με λίστες αναμονής και με αδιαφορίας ιατρών χάνονται τσάμπα ζωές Αλοιμονο σου αν στην Βρετανία δεν έχεις λεφτά για ιδιωτικό νοσοκομείο η για ταξίδι στο εξωτερικό που συνήθως γίνεται για θέματα υγείας Βρετανία κράτος της απάτης

  13. Σε περιμενει ο Διαολος γαμημενο Ερπετο !!! Παρτυ θα κανουμε στον θανατο σου !!! Φτου σου γαμημενε , σου ευχομαι εναν αργο κ βασανιστικο θανατο Δολοφονε γαμω την Αγγλια σου και ολους τους Πουστροαγγλους !!!

Comments are closed.