“Δεν θα κάνεις την εκκλησία μου τσίρκο”! Άγριος καυγάς νονού με ιερέα για τον στολισμό

Κοινοποίηση:
kolimpithra

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου σε γραφείο Ιερέα σε Εκκλησία της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρετε στο Εκκλησία online, τα αίματα άναψαν όταν υποψήφιοι Νονοί προσήλθαν στο γραφείο Ιερέα για να συζητήσουν τα διαδικαστικά του μυστηρίου της βάπτισης ενός παιδιού 2 ετών.

Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα του στολισμού της κολυμπήθρας και της διακόσμησης της βάπτισης ο κληρικός εξοργίστηκε με τις προτάσεις ενός εκ των δύο νονών, σηκώθηκε πάνω και του είπε με θυμό, «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ». Οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια όταν με παρέμβαση των ψυχραιμότερων έπεσαν οι τόνοι.

Ο συγκεκριμένος Ιερέας, ετών 73 είναι γνωστός για τις απόλυτες θέσεις του όσον αφορά στα μυστήρια και είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Πάντως η βάπτιση προγραμματίστηκε κανονικά για τέλη Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απόλυτο δίκιο ο Ιερέας, τι δηλαδή θα αλλάξουμε τους κανόνες της Εκκλησίας και των Μυστηρίων όπως γουστάρουν κάποιοι αλλοπρόσαλλοι!!!!!!

  2. Μπράβο στον Ιερέα που δεν έβαλε τα χρήματα πάνω απο τα πιστεύω του. Μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους άξιους Ιερείς. Τώρα αν αυτός που το δημοσίευσε είναι ένας από τους 2 Νονούς, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι άσχετος και δεν ξέρει τι σημαίνει να είσαι Νονός!

  3. ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΗΠΙΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΓΑΝΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΠΤΙΖΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ 95% ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΟ ΦΑΡΣΑ. Ο ΠΑΠΑΣ 73 ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΦΑΠΑΞΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ .ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

  4. Ρε σεις μην ξιπαζεστε, ένα μυστήριο ιερό είναι,ένα παιδί ονοματοδοτηται και γίνεται Χριστιανόπουλο.Σεβαστητε το χώρο, το μυστήριο,την κολυμβήθρα και μην το παρακάνεις.Περαστε ωραία, διασκεδάστε, φάτε.Εκκλησια είναι όχι Χόλυγουντ.

Comments are closed.