Δεν θα μας λύσει ο «Χασάν» το δημογραφικό! Νυχτερινή «έφοδος» υπέρ των γεννήσεων στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
1

Γέμισε αφίσες η Μακεδονία…


Βράδυ προς ξημερώματα, στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας, άγνωστοι τοποθέτησαν εκατοντάδες αφίσες προάσπισης των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού, την ώρα που διεθνιστικοί κύκλοι στην Ελλάδα προωθούν το «δικαίωμα στην έκτρωση» και την λύση του δημογραφικού μέσω του «μεταναστευτικού» και του «σπέρματος του Χασάν», όπως είχε ειπωθεί παλαιότερα.

Η αφίσα δείχνει ένα έμβρυο στον αμνιακό σάκο, ενώ αναγράφεται η φράση: «τα ανθρώπινα δικαιώματα αρχίζουν από την σύλληψη».
Ήδη το social media έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες με τις εν λόγω αφίσες. Χρήστες του facebook εκτιμούν ότι πρόκειται για συνέχιση της καμπάνιας που κατέβηκε από τις στάσεις του Μετρό στην Αθήνα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκτός από την Θεσσαλονίκη, η συγκεκριμένη αφίσα έχει αναρτηθεί στον Λαγκαδά, στα Γρεβενά, στην Κατερίνη, στο Κιλκίς και στην Φλώρινα.

Όλα δείχνουν πως υπάρχει μεθοδική παρέμβαση για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τις εκτρώσεις και κατ’ επέκταση με την αύξηση των γεννήσεων στην χώρα μας.

Δείτε φωτογραφίες από το thestival.gr με τις αφίσες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης:

 



ΠΗΓΗ: thestival.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να επέμβει γρήγορα κάποιος πατριώτης νουδούλος να τις κατεβάσει!!!

  2. Έπρεπε να πουν κάτι για την αντικατάσταση λαού και βρήκαν το δημογραφικό. Τους ειπε κάνεις ότι οι Έλληνες καίγονται να λύσουν δημογραφικό πρόβλημα με αραβικο μουσουλμανικο γένος; και βασικά τους Ευρωπαίους τι τους νοιάζει το δημογραφικό της Ελλάδας. Γιατί κοπτωνται τόσο πολύ; έτσι δεν λύνεται πρόβλημα αλλά εξαφανίζεται η ελληνική φυλή. Οι άραβες μουσουλμάνοι μετανάστες γιατί δεν πάνε πρόσφυγες σε αραβικές χώρες; κάποιες είναι πολύ πλούσιες. Θυμίζω τη κουβέντα του κισινγκερ, που είναι με το ένα πόδι στο τάφο, ότι για να εξαφανισουμε τους Έλληνες και ανακοψουμε την ανάπτυξη τους πρέπει να τους χτυπήσουμε στη γλώσσα, στη θρησκεία και στον πολιτισμό. Όλα τα πέτυχαν. Το καλοκαίρι εγκαίνια έτσι τέμενος, τον μέγα Αλέξανδρο όλος ο πλανήτης τον ξέρει σαν μακεδονα και Μακεδονία πλασαρονται τα Σκόπια. Όσο για γλώσσα πρασπαθει να αντισταθεί παρόλα τα γκρικλισ. Δώστε λεφτά στα νέα ζευγάρια και θα δείτε πως θα λυθεί το δημογραφικό. Ξέρω τουλάχιστον 2 φιλικά ζευγάρια με 1 παιδί και όταν ρώτησα αν θα κάνουν 2ο μου είπαν τρελός είσαι; με έναν μισθό ιδιωτικού υπαλλήλου; όλα λοιπόν προγραμματισμένα ηταν. Το αποφάσισαν και το υλοποιησαν. Τερμα

Comments are closed.