Δεν θα το πιστεύετε πόσα λεφτά έπαιρνε ο Κωστόπουλος για ένα… επεισόδιο που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! Το ομολόγησε ο ίδιος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kostopoulos_

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Λάθος και δεν δίστασε να αποκαλύψει το μεγάλο ποσό που έπαιρνε ως κριτής στο Fame Story. Με αφορμή τη δήλωσή του, όμως, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μία κυριολεκτικά μεγαλύτερη αποκάλυψη…

«Στο Fame Story ξέρεις πόσα έπαιρνα; 7,000 ευρώ το επεισόδιο! Πήγαινα, καθόμουνα, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν εφτά. Άσε που όταν με ζήτησαν από ένα άλλο κανάλι είπα ότι θέλω και πριμ μεταγραφής και μου έδωσαν είκοσι», είπε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον διέκοψε και δήλωσε: «Έχω πάρει σε εκπομπή τρεις φορές παραπάνω, κάνοντας το ίδιο».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παιδιά, φυσικό είναι να ζητάει τόσα λεφτά. Ξέρετε πόσο στοιχίζουν οι πουτάνες που πάνε μαζί τους; Και ύστερα είναι και το άλλο…, ξέρετε πόσα λεφτά πρέπει να πληρώσει για το κώλεγιό στην αμερική που παει η μοσχοαναθρεμένη του; αν δεν πλήρωναν για να πάρουν τα ανεγκέφαλά τους απο ενα κώλοχαρτο, θα αναγκάζονταν να συνεχίσουν την δουλειά τής μάνας τους (?). Εδώ στην Ελλάδα θα τα αφήναμε στην ιδια τάξη απ’ την δευτέρα δημοτικου! Καταλάβατε γιατί ξευτύλισαν έτσι το Σχολείο; για να μην έχουν ψυχολογικούλια τα δικά τους παιδιά- γιατί το ίδιο ήταν και αυτοί σαν μαθητες, άχριστοι και παντελώς ηλίθιοι! Το μήλο πέφτει κάτω απ’ την μηλιά, πέτρου χωστο πούλε!

  2. Pανηλιθιοι και της ανατολης μυαλα ….

  3. ειστε γ πολλα κλωτσομπουνιδια κ οι δυο σας ρε αρχιδια τολματε εν καιρω κρισης κ κανετε χαβαλε κ ο κοσμος πειναει αιστοδιαολο ρε σιχαμενοι τ κερατα

  4. Μνημόνια μέχρι ο πετραν να ξαναπαντρευτει το τζενακι

  5. Να μαλακες δειτε και δουλεψτε εσεις για 500 ευρω να σας βριζουν…

Comments are closed.