Δεν κρατήθηκε ο Τραμπ: «Χτύπησε« την Ελισάβετ! Ταράχτηκε η βασίλισσα και όλοι οι Βρετανοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

O Ντόναλντ Τραμπ το έκανε και πάλι το «θαύμα» του. Στο επίσημο δείπνο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που παρέθεσε προς τιμήν του η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Αμερικανός πρόεδρος παραβίασε το πρωτόκολλο απλώνοντας το χέρι για να την αγγίξει στην πλάτη αμέσως μετά την αντιφώνησή του, όπου την αποκάλεσε «μια σπουδαία, σπουδαία γυναίκα».

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ύψωσε το ποτήρι της για την καθιερωμένη πρόποση στο επίσημο δείπνο ο Τραμπ άπλωσε το αριστερό του χέρι και το έβαλε πίσω απ’ τον δεξιό της ώμο, σαν να ήθελε να την χτυπήσει φιλικά. Και μπορεί να φαντάζει σαν μια άκακη χειρονομία από μέρους του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά θεωρείται μεγάλη απρέπεια να αγγίζει κανείς τη βασίλισσα και μάλιστα σε μια τέτοια περίσταση -μια κίνηση που σχολιάστηκε δεόντως -αρνητικά φυσικά- από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε τη σκηνή που ο Τραμπ απλώνει το χέρι στην πλάτη της βασίλισσας στο 05:02 από την έναρξη του βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σάς διέφυγε ή άγαρμπη χαιρετούρα . Δεν τής έπιασε το χέρι αγγίζοντας το απαλά , αλλά το καπακωσε μέ τόν αντίχειρα σηκωμένο, όπως οι κλωτσοσκουφηδες ποδοσφαιριστες . Επί πλέον δέν υποκλίθηκε ώς όφειλε καί επιβάλλει το πρωτόκολλο.

  2. Γεια σου ρε Τραμπακουλα με τα ωραια σου…Ριξε και καμια φαπα φιλικη στο Καρολο και πες του οτι η μαμα σου
    ειναι πολυ σημπαθητικη γριουλα…

  3. θελει να δείξει οτι είναι Ο μάγκας, επειδή όντως είναι Ο μάγκας και όχι,όπως το άσμα λέει,απλώς φιγούρας ματαράγκας,όποι όλοι οι υπόλοιποι,πλην του Ιταλού.

  4. Aπο αρχαιοτατων χρονων το πρωτοκολλο λεει οτι τον βασιλια η την βασιλισσα δεν τους ακουμπαει κανεις!!! Και στην αρχαια Ελλαδα ισχυε αυτο το πρωτοκολλο. Αυτος ο πανηλιθιος πλουσιος Γιανκης βεβαια δεν ξερει να ανοιξει μια πορτα…το πρωτοκολλο θα ξερει?? Με ενα νευμα η βασιλισσα στην ανακτορικη βασιλικη φρουρα θα μπορουσε να τον ειχε πεταξει εξω αμεσως απο τα ανακτορα και αυτον και τους μπραβους του. Ενας πανηλιθιος Γιανκης μιας χωρας 502 ετων μονο,που η ιστορια της ειναι η πληρης εξαφανιση των ιθαγενων που ειχε εγκαταστησει ο Χριστοφορος Κολομβος. Αυτο ειναι οι ΗΠΑ…ενα τεραστιο ΤΙΠΟΤΑ 502 ετων.

  5. Θέλει να δείξει ότι η Αμερική είναι υπεράνω όλων.

Comments are closed.