Δεν “μασάει”ο Όρμπαν: «Ματαιοπονούν όσοι θέλουν να βάλουμε την ομοφυλοφιλία στα σχολεία»

Κοινοποίηση:
orban

Ο Βίκτορ Ορμπάν τόνισε ότι οι προσπάθειες της ΕΕ να αναγκάσει την Ουγγαρία να εγκαταλείψει τον νέο νόμο που απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία θα είναι μάταιες. Η κυβέρνησή του δεν θα επιτρέψει στους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές να εισέλθουν στα σχολεία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλουν να αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και τις οργανώσεις μέσα στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία. Η Ουγγαρία δεν το θέλει αυτό», δήλωσε ο Ορμπάν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Το ζήτημα, όπως είπε, είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας. «Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν έχουν καμία δουλειά εδώ, ανεξάρτητα από το τι κάνουν, δεν θα αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές ανάμεσα στα παιδιά μας».

Ο νόμος, που συνδυάζει λανθασμένα την παιδεραστία με ζητήματα που αφορούν στην ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα, προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών στην Ουγγαρία. Ομάδες για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κάλεσαν το κόμμα Fidesz του Ορμπάν να αποσύρει το νομοσχέδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σωστός ηγέτης, πατριώτης, όχι ενεργούμενο νεοταξικών συμφερόντων. Μακάρι μία τέτοια προσωπικότητα να βρισκόταν στο ελληνικό πολιτικό προσκήνιο….

  2. Αλύγιστος,ακλόνητος σάν βράχος ό πρωθυπουργός τής Ουγγαρίας αποκρούει τίς ομοφυλόφιλες επιθέσεις από τήν από τήν διεφθαρμένη αισχρή καί ποταπή Ευρωπαική Ενωση.Τό τί συμβαίνει στό ανεξάρτητο κράτος τής Ουγγαρίας είναι απίστευτο.Η ΕΕ θέλει μέ τό ζόρι καί μέ ψευτονόμους νά αναγκάσει τήν Ουγγαρία νά επιτρέψει τήν ομοφυλοφιλία στά σχολεία τής χώρας,νά γίνουν τά παιδιά τής Ουγγαρίας πούστηδες.Νά κάνουν οί ΛΟΑΤΚΙ μαθήματα σεξουαλικής αγωγής στά σχολεία.
    Η πρόεδρος τής ΕΕ Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν:”Πιστεύω σέ μία Ευρώπη πού καλωσορίζει τήν ποικιλομορφία.(τούς ανώμαλους).Δέν πρέπει κανείς νά δυσφημίζεται λόγω τού σεξουαλικού του προσανατολισμού”.
    Γιάννης Λάκων

  3. Παρακαλώ να διορθωθεί η φράση “ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές” σε “ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”!!!

  4. ασε ρε πηθικα που έχεις κατακλέψει τη χώρα σου, γύφτο (στην κυριολεξία).

Comments are closed.