«Δεν πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί, δεν ξέρω!! Τι έχει γίνει;;», ρωτάνε έντρομοι στα κανάλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
embolia-

«Οι νέοι έχουν καθήκον να προστατεύσουν τους ενηλίκους του οικογενειακού τους περιβάλλοντος».

Όπως κάθε χρονιά τέτοια περίοδο φουντώνει η συζήτηση στα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό και τις λοιπές αναπνευστικές λοιμώξεις.

Μέχρι πριν δύο χρόνια τέτοιου είδους αναφορές και ρεπορτάζ γίνονταν προπομπός μέτρων τύπου απαρτχάιντ (για να μην ξεχνιόμαστε!!) και lockdown με επίκεντρο του ανεμβολίαστους.

Δημοσιογράφοι που…παραπονιούνται για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών και καλεσμένοι στα πάνελ κορωνοειδικοί συνθέτουν το σκηνικό.

«Σε όποιον έχει συσταθεί να κάνει τα εμβόλια θα πρέπει να τα κάνει. Οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι καλό θα είναι όταν πηγαίνουν στο στούπερ μάρκετ ή τα ΜΜΜ καλό θα είναι να φορούν μία μάσκα», τόνισε μεταξύ άλλων στο ACTION24 ο Καθηγητής Πνευμονολογίας από την Κρήτη, Νίκος Τζανάκης.

«Καλό θα είναι να επιμείνουμε στα εμβόλια!! Δεν πάει ο κόσμος, δεν ξέρω! Τι έχει γίνει;;», επέμεναν οι δημοσιογράφοι βάζοντας τον κ. Τζανάκη να μιλήσει μόνο για τους εμβολιασμούς:

«Ο κόσμος έχει κουραστεί από το εμβόλιο του covid. Πρέπει να πούμε ότι το εμβόλιο δεν μας προφυλάσσει πλήρως. (σ.σ. αλήθεια, αυτά γιατί δεν τα έλεγαν από την αρχή;;;;) Απλά μας προφυλάσσει από το να μην περάσουν βαριά τη νόσο»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Οι αλητες οι ξεπουλημενοι δημοσιογραφοι και οι ψευτογιατροι να παρουν το εμβολιο σε τριλιτρο μπουκαλι και να το πιουν. Αν θεουν μετα να το βαλουν και στο κ@λο τους. Αλλιως τους το βαζουμε και εμεις, ετσι για πλακα. Δεν εχουν καταλαβει τι εχουν να παθουν ακομα αν συνεχισουν το παραμυθι και την αλητεια.

  2. Νίκος Τζανάκης ο κακομοίρης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ηρακλείου

  3. Γιατι σκουζουν κατι δημοσιοκαφροι να κανουμε τα εμβολια?Εντολοδοχοι ειναι μερικοι απ αυτους,για το μεροκαματο βρε αδελφε…….

  4. Αν δεν τους προστάτευε ο νόμους χουντοκούλου μάλλον θα σκεπτόντουσαν με επιστημονικότητα και όχι με αθλιότητα.

  5. Καλε τέσσερα έκανα και άρχισα να κατουραω πάλι όρθια.

  6. Εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ το μπουλινγκ και τις εκφράσεις μέσα στη δουλειά όπως και από ξερολες συγγενείς. Δύο άτομα αντέξαμε, κολλήσαμε και περάσαμε κοβιντ πολύ ελαφριά, εγώ μόνο ένα εικοσιτετράωρο το κατάλαβα, και όσοι τότε μας λοιδορούσαν και μας έβριζαν τώρα μας είπαν μπράβο και για τον εαυτό τους είπαν ότι την πατήσαμε μιας και κόλλησαν όλοι και 2-3 άτομα άσχημα και με ταλαιπωρία. Οι περισσότεροι δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν ότι όταν λένε στους ανθρώπους κάνε αυτό ή εκείνο τότε κάτι λάκκο έχει η φάβα.
    Από το χρηματιστήριο τότε του Σημίτη έπαψα να ακούω και να ακολουθώ τις νουθεσίες τους. Πάντα κόντρα, πάντα απέναντι και έστω και αργά πάντα δικαιωμένος. Καλύτερα να σε βρίζουν όλοι σήμερα παρά να βρίζεις τον εαυτό σου αύριο.

  7. Τί να πάνε να κάνουν,να πάρουνε την άχρηστη φόλα του κτηνίατρου Μπουρλά;Αν και έχει πολλούς μακάκες,κτήνη,που πάνε και φολιάζονται ευχαρίστως,κάτι σαν ευθανασία

  8. καντε εσεις τα δολοφονοεμβολια σας μην σας τα στερησουμε μοιραστητετα με τα παπαγαλακια των καναλιων αρκετα με την παραμυθα σας περι ιου ολα ηταν μια φουσκα ανεκαθεν οι ανθρωποι πεθενανε απο γριππη ολα εγιναν για να τα οικονομησουν ορισμενα αρπακτικα με λιγα λογια βοηθεια σας ολα δικα σας

  9. Ο πατέρας μου έκανε το βασικό σχήμα και την πρώτη ενισχυτική, και είχε σοβαρά προβλήματα και τις δύο φορές. Στην ενισχυτική, παρά τη διαφωνία μου, επέμεινε για να μπορεί να εισέρχεται στα καταστήματα του στοιχήματος (η καθημερινή του διασκέδαση), μιας και αλλιώς απαγορευόταν (χειμώνας 2021-22). Τελικά μετά από λίγο καιρό δεν ξαναπήγε (ζει). Έχουμε δηλώσει κίτρινες κάρτες. Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε αυτός, ούτε εμείς, να το ξαναεπιχειρήσουμε.

  10. Κουλαρα και καντηλαναφτη απλα αι σιχτιρ! Τεσσερα εχω κανει και την πατησα με την αρρωστια @ Αντε βρειτε τιποτα μαιμουδες να τις…ψησετε για καμμια μιζουλα παραπανω!

  11. Ε μα βέβαια τι να πουνε οι δημοσιοκάφροι ?
    Επιδοματα πηραν απο κυβερνηση και αρχιζουν παλι την παραμυθα

  12. Φαγωθηκαν να φανε τους συνταξιουχους οι αχρηστοι.

  13. Έχουμε απώλειες μετά τον εμβολιασμό έχουμε χάσει τα πάντα και αυτά τα τσογγλανια λένε τι έχει γίνει; να του βάλω το όπλο στο κεφάλι να πει τι έχει γίνει παλιοπουσταραδες!!!

    1. καλυτερα να τουβαζες το πιστολι στον κωλο γτ μονο ετσι θα κελαηδουσε η νεοταξικη αντιχριστη αριστερη λουλου…θα τους λιωσει σα σκουληκια ο Ιησους Χριστος οταν ερθει η ωρα τους

Comments are closed.