Δεν υπάρχει σωτηρία! «Αλληλέγγυοι» συνωστίζονται σε πλατεία του Παγκρατίου με συνθήματα για… ανοιχτά σύνορα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Την ώρα που το εφιαλτικό σενάριο της ολικής απαγόρευσης στην Ελλάδα μοιάζει έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά, οι Έλληνες – ή μάλλον μια μερίδα αυτών – δείχνει πλήρη αδιαφορία και ανευθυνότητα για τα μέτρα της κυβέρνησης, προκειμένου να γλιτώσουμε από τον φονικό κορονοϊό. Μετά τις αποκαρδιωτικές εικόνες που αντικρίσαμε χθες στα λιμάνια αλλά και στα διόδια της Ελευσίνας, με τους “έξυπνους” Αθηναίους να εγκαταλείπουν άρον – άρον την πρωτεύουσα, σήμερα, αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στο Παγκράτι για τα… σύνορα. Κι όμως! Μετά την οργισμένη “έκκληση” των Τσίοδρα, Χαρδαλιά αλλά και το μήνυμα του ίδιου του πρωθυπουργού, κάποιοι, επιδεικνύουν απόλυτη ασέβεια, τόσο στους κανόνες, όσο και στον συνάνθρωπό τους.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί που έχουν φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν σέβονται ούτε υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ιδεολογικές τους φαντασιώσεις!

  2. Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί που έχουν φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που δεν σέβονται ούτε υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ιδεολογικές τους φαντασιώσεις!

  3. αινταααααααααααααααα τα ουγκανα !! ας βαλουν τα λαθρο σπιτια τους !!!

Comments are closed.