«Δεν φταίω εγώ που δεν έχεις να πας σούπερ μάρκετ» – Η ισοπεδωτική απάντηση της Τούνη για τα αρνητικά

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok στο οποίο παρουσιάζει τις πανάκριβες αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο στο Σικάγο, είπε πως «δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχεις χρήματα να πας στο σούπερ μάρκετ».

Εκατοντάδες χρήστες διαμαρτύρονται

«Είμαστε και εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό».

img 665697a74cc2c

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Πολύ καλά απάντησε …. Φυσικά και δεν φταίει αυτή για την κατάντια των ΝεοΕλλήνων εγώ θα πρόσθετα να πω ότι όταν σας δόθηκε η ευκαιρία να πάτε στις εκλογές , εσείς τις γράψατε στα π/@π@ρι@ σας …!!! Έτσι δεν είναι; επομένως καλά να πάθετε και επιπλέον θα έρθει στιγμή που δεν θα μπορείτε ούτε αυτό να κάνετε ….Αυτή λοιπόν έχει , γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο ; Ας σταματήσουμε να βλέπουμε και να κριτικάρουμε τους άλλους και ας δούμε τα δικά μας χάλια πρώτα και αφού χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο και συνέλθει την επόμενη φορά να πάμε στις κάλπες και να εκφράσουμε εκεί την δυσαρέσκιά μας. Πάντα μας φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς.Μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεε Καλά σας κάνουν λοιπόν.

  2. Οι πουτ@νες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές, λέει ο λαός. Οι υπόλοιποι σταματήστε να είστε followers (μπεεε !!) σε τέτοιες βίζιτες και μετά θα δείτε τι θα ψωνίζει αυτή..

  3. ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΝΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕ ΠΑΛΑΙΥΕΤΕ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΗΖΕΙ ΑΜΗΝ+♥+♥+♥+

  4. Ειλικρινά πιστεύω πως αν ψοφήσει ξαφνικά μια μέρα από κάτι, δε θα στεναχωρηθούν ούτε αυτοί που την ακολουθούν!! όλοι θα λένε “μία λιγότερη”…. είναι τέτοιο άτομο. Είναι η ταυτότητα της εποχής, ο “καθρέτης” και κανείς δε θα στεναχωρηθεί αν σπάσει. Κανείς δε θέλει σε τέτοιες εποχές να κοιτάζεται στον καθρέφτη….

  5. το ερώτημα είναι πως μια σερβιτόρα από την επαρχία που πήγε σε ένα παιχνίδι στη τηλεόραση απέκτησε “επιχειρήσεις”. Και όχι δεν είναι από “ατιμίες” και φοροδιαφυγές κ.λ.π. Και σε αυτό, το “κλειδί” είναι το μπάστ. ουπςςςς, sorry, το παιδί …. η δουλειά που έκανε είναι γνωστή και η αρχαιότερη αλλά κάποιοι δε φοράνε προφυλακτικά ακόμα στην εποχή μας, (ακόμα και τώρα τις βλέπουν και δεν τις σιχαίνονται και μπαίνουν έτσι)… τα αποτελέσματα γνωστά. Και πληρώνονται. Και ανάλογα πόσο σε καίει να μαθευτεί πως έχεις παιδί με μια βίζ.τα είναι και το ποσό που πληρώνεται. Αυτά τα λεφτά μετά, μοιράζονται στους άλλους ρόλους κατά ποσοστό, π.χ. “πατέρας” και αν υπάρχει μυαλό, επενδύονται κάπου. Αγοράζεις κάτι με αυτά, διαμερίσματα για να νοικιάζεις όπως αυτή, κάποια επιχείρηση κ.λ.π. Αυτό είναι όλο που χτυπιέστε.

    1. δεν φταίει αυτή για το υπερχρεωμένο μπ0υρδ€λο που κατάντησε η χώρα μας από τις μαριονέτες πολιτικούς,ξενους τοκογλύφους και τις βολεμένες στρατιές τους, δεν πήρε τη μπουκιά από το στόμα κανενός , εκμεταλλεύτηκε την εμφάνιση της και δεν ξέρω τι άλλο …δική της δουλειά δεν με νοιάζει και πέτυχε και έκανε και παιδάκι, όσοι σκούζουν είναι κομπλεξικοί,μικρόψυχοι & μίζεροι, ο καθένας ας κοιτάξει τα δικά του και τι ψηφίζει…και για να είσαι ασφαλής και για να μη σιχαίνεσαι τις κουκλάρες …υπάρχει και το διαδίκτυο ..τακα τακα τακα δυναμώνει και το χέρι

  6. Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αυγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή.

  7. Δεν έχω fb. Δεν έχω τικ τοκ. Δεν έχω instsgram. Είδα τι αγόρασε η κυρία και σκέφτομαι ότι έχει χιλιάδες ακόλουθους. Περαστικά σας παιδιά. Δείχνει μπούτι και βυζί και σε λίγο καιρό θα την δούμε και ευρωβουλευτή. Και μην διαμαρτύρεστε. Καλά σας κάνει…………………..

  8. Δεν φταίει η Τούνη, ούτε η κάθε Τούνη, φταίει που ψηφίζετε 50 χρόνια σκατά για να βολευτείτε και φταίει που οι 60% δεν σηκώνονται από την κωλάρα τους να πάνε να ψηφίσουν και προτιμούν την αποχή και ηλίθιοι συγγενείς μου μέσα σε αυτούς, βολεύοντας απόλυτα αυτούς που ψηφίζουν σκατά και τα διατηρούν στη θέση τους.

  9. για τα χάλια μας , το ξεπούλημα του κράτους , την ακρίβεια και τις προδοσίες δεν φταίει η Τούνη, αυτή λόγω εμφάνισης και αφοσίωσης σε αυτό που κάνει πέτυχε … πρότυπο δεν είναι αλλά για τις μίζερες ζωές μας δεν φταίει αυτή…κομπλεξάρες

  10. εσύ με τα 800,γιατί βλέπεις Τούνη ?Δεν έχεις άλλα προβλήματα στη ζωή σου και κάθεσαι και βλέπεις Τούνη.Και όχι μόνο βλέπεις Τούνη,σχολιάζεις και από πάνω.Καλά σου απάντησε.Σταμάτα να τη βλέπεις και έσυ και οι υπόλοιποι των 800 και θα δείς πως σε ένα χρόνο,θα ψωνίζει από Zara.

  11. Πές τα κοριτσάρα μου. Άντε με τις κομπλεξικές αξύριστες αριστερές φώκιες. Ας πάνε να δουλέψουν. Δεν γίνονται τα πάντα με τα επιδόματα. Κόπροι εκ γενετής.

  12. Δεν ευθύνεσαι εσύ γιατί ο άλλος δεν έχει λεφτά να ψωνίσει αλλά ευθύνεσαι γιατί με τα βιντεάκια σου σπρώχνεις στην πουτανιά χιλιάδες κοριτσάκια που ζούνε σε σπίτια που δεν έχουν να φάνε και μετά βλέπουν εσένα με τις πανάκριβες αγορές και σου λένε θα γίνω και εγώ τσούλα να δείχνω τον πισινό μου για να βγάζω λεφτά. Δυστυχώς τα βιντεάκια σου δεν τα βλέπουν πλούσιες σαν και σένα που δεν επηρεάζονται από την πλούσια ζωή αλλά φτωχά κοριτσάκια που τους περνάς το μήνυμα “βγάλε το κορμί σου στην πορνεία για να ζήσεις όπως κι εγώ”.

    1. πρότυπο δεν είναι … αλλά δεν φταίει αυτή για την κατάντια μας την οικονομική ούτε προώθησε ανοιχτά την πορνεία , φωτογραφίσεις κάνει, social media, διαφημίσεις , χορηγίες κτλ δεν ξέρω τι κάνει και τι δεν κάνει στην προσωπική της ζωή αλλά δεν προώθησε πορνεία

    1. Με πήρε ο πορτοκαλής και μου είπε να ψοφήσεις εσύ καλύτερα …γουστάρει Τούνη είναι αντρικός

  13. Απόλυτο δίκιο έχει η κοπέλα. Τί φταίνει η Τούνη, εγώ, ο οποιοσδήποτε αν ο άλλος δεν έχει λεφτά;

    Να πάει να σπάσει τα κεφάλια αυτών που τον έφεραν σε αυτή τη θέση.

    1. Έχεις δίκιο. Το ότι δημοσιοποιεί σχεδόν κάθε προσωπικής της στιγμή δείχνοντας τι καλά περνάει είναι μέρος της δουλειάς αυτής. Διότι την πληρώνουν γι αυτό ακριβώς. Είναι θέμα επιλογής όλα.
      Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί να κάτσω να μιζεριάσω επειδή κάποιος ή κάποια βγάζει χρήμα και το δείχνει για όποιο λόγο, όποια κι αν είναι. Στα παπάρια μας, εμείς τη ζωή μας παλεύουμε, ο καθένας όπως μπορεί.
      Επίσης ασχέτως αν κάποιοι συμφωνούμε διαφωνούμε ή εξοργιζόμαστε με τέτοια έχουμε δει και χειρότερα από πρόσωπα δημοσίου συμφέροντος κι όχι από ιδιώτες όπως η συγκεκριμένη.
      Σωστά έγραψε κάποιος, προσέχετε τι ψηφίζεται επιτέλους! Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη πάμε.

  14. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ INSTAGRAM EITE ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ONLYFANS.

Leave a Response