Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο WTA Finals

Κοινοποίηση:
ghghrteseswasw

Πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα η Μαρία Σάκκαρη, όμως γνώρισε την ήττα στα τρία σετ και έμεινε εκτός τετράδας στο WTA Finals.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.9) ηττήθηκε με 6-0, 6-7(4), 7-6(2) σε 2 ώρες και 24 λεπτά από την 24χρονη αντίπαλό της από το Καζακστάν (Νο.4) και δεν θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για την τρίτη σερί παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Θα αποχαιρετήσει το τουρνουά με τον αγώνα κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα, που κερδίζει το Bacalar Group, τα ξημερώματα της Παρασκευής και θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο Top 10 για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Η Μαρία Σάκκαρη τα έδωσε όλα για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης, ωστόσο λύγισε στο τάι μπρέικ και η δεύτερη θέση του γκρουπ θα κριθεί στην αναμέτρηση της Έλενα Ριμπάκινα με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε το πρώτο σετ χωρίς να πάρει γκέιμ και φάνηκε πραγματικά καταρρακωμένη και χωρίς διάθεση να παλέψει. Σ’ αυτό είχε παίξει τον ρόλο της και η πολύ βαριά ήττα από τη Σαμπαλένκα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: